Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operna diva

Martina Tomčić o estetskim operacijama: 'Možda s 58 poželim nešto, a dotad će mi Grubnić obrađivati fotke'

Foto: instagram
1/11
12.10.2023.
u 08:00

Veliku ulogu u showu, a pogotovo za Martinu i njezinu kolegicu u žiriju, pjevačicu Maju Šuput Tatarinov, igra i stilist Marko Grubnić koji ih obje stilizira za svaku emisiju, a Martini poslije i uredi fotografije za objavu na društvenim mrežama

Operna diva Martina Tomčić (48) godinama se nalazi i u ulozi članice žirija showa 'Supertalent', koji se nedavno vratio na male ekrane. Veliku ulogu u showu, a pogotovo za Martinu i njezinu kolegicu u žiriju, pjevačicu Maju Šuput Tatarinov, igra i stilist Marko Grubnić koji ih obje stilizira za svaku emisiju, a Martini poslije i uredi fotografije za objavu na društvenim mrežama. 

Upravo se na njega i referirala kada je za Gloriju odgovorila na pitanje je li protiv estetskih operacija.

1/18

- Ne, nikako nisam protiv toga. Imam tek 48, možda s 58 i te kako poželim nešto od toga. Samo želim reći da se prihvaćam i s nesavršenostima koje imam, moja šminkerica Nikol će mi nacrtati usta, Marko Grubnić će mi obraditi fotke za Instagram i super - kazala je operna diva i dodala: - No, uz neke dijagnoze koje me prate nije mi palo na pamet otići na liposukciju. Ali ni na podizanje grudi, botoks ili povećanje usnica. 

Podsjetimo, uz to što je operna diva, Martina je supruga i majka dvoje djece. 

VEZANI ČLANCI

Martina i Ženja Moskaljov imaju dvoje djece, 17-godišnjeg Nou i 11-godišnju Rebeku, a kada je u intervju za Story odgovarala na pitanje u čemu je tajna njezine bračne sreće, odgovorila je:  Jako sam sretna što imam takav brak, supruga koji podržava sve moje ludosti, koji mi je podrška u trenucima kad sam mala i slaba. Nije lako biti snažna žena. I nama treba rame za plakanje i pomoć. A to kad nas funkcionira, volimo se zvati kotač i pokretač. Zbilja sam sretna i blagoslovljena zbog toga.

Martina rijetko u javnosti pokazuje svog supruga i djecu, no ponekad ih se može vidjeti na javnim događanjima kada rado poziraju zajedno.  Inače, Martina se našla na meti kritika kada je priznala da je drugo dijete, kći Rebeku, porodila kod kuće. 

Malena je težila 4000 grama, a na svijet je došla tzv. mekim porođajem u kadi. Uz Martinu je bio i njen suprug Ženja Moskaljov, koji ju je držao za ruku i kad je prije šest godina u Petrovoj bolnici rađala njihovo prvo dijete, sina Nou. Pjevačici je pri porođaju pomagala primalja osposobljena za porođaje kod kuće.

- Imala sam 29 godina kad sam rodila Nou i u tom trenutku je za bebu i za mene bio najsigurniji bolnički porođaj i jedino moguć. Za mene s 35 i Rebeku porođaj kod kuće bio je najsigurniji i jedino moguć - kazala je operna pjevačica jednom prilikom za Dnevnik.hr.  

- Noi je taj događaj bio potpuno prirodan i normalan. Navečer je otišao spavati, a ujutro se probudio i tata mu je rekao kako uskoro dolazi seka. Kad se Rebeka rodila, došao je i poljubio je te se otišao igrati u drugu sobu. Usputno je doviknuo da mu donesem čašu vode. Dakle, svakodnevna obiteljska situacija - zaključila je Tomčić.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 6

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:46 12.10.2023.

Koja dosadnjakuša

Avatar Čudomix
Čudomix
10:00 12.10.2023.

Još treba izmisliti ogledalo koje obrađuje odraz u realnom vremenu.

Avatar rubinet
rubinet
11:29 12.10.2023.

Dobra mezzosopranistica -da. Operna diva-ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije