Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne kriju zaljubljenost

Marko Pecotić i njegova nova ljubav snimljeni prvi put u javnosti nakon izbijanja preljubničke afere

Foto: Facebook
1/6
29.10.2022.
u 09:20

Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik nakon izbijanja afere povukli su se društvenih mreža, a sada su prvi puta snimljeni zajedno na trajektu iz Splita za Brač.

Pjevač Marko Pecotić Peco nedavno je javno priznao da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka i to zbog druge žene. Nedugo nakon što je obznanio da više nije s Irenom, Peco je javnosti potvrdio i da je u sretnoj vezi s bliskom suradnicom Silvijom Dvornik s kojom često nastupa na gažama. 

Peco i Silvia nakon izbijanja afere povukli su se društvenih mreža, a sada su prvi puta snimljeni zajedno na trajektu iz Splita za Brač. Izgledali su opušteno i nisu krili svoju zaljubljenost. Silvija je prebacila ruku preko Pecinog ramena, te su uživali na suncu dok su putovali prema Supetru. Njihovu fotografiju možete vidjeti OVDJE

Podsjetimo, vijest o razvodu Marka Pecotića i njegove supruge Irene prije nepuna dva tjedna mnoge jer iznenadila jer su Irena i Marko slovili za skladan par i ništa nije naslućivalo ovakav epilog. 

Foto: Instagram

- Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira što je i s druge strane to riješeno - priznao je Peco tada za Slobodnu Dalmaciju.

Zanimljivo je i da su se njegova uskoro bivša supruga Irena i sadašnja odabranica Silvia nerijetko družile, a pjevača su zajedno bodrile i tijekom maratona na splitskoj rivi prije dvije godine. 

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Anđa Marić prošetala je modnom pistom nakon dugo vremena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije