Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert za pamćenje

Marko Kutlić spreman je za svoj poseban koncert u Tvornici kulture: Predstavit će i novi album

Foto: Borna Hržina
1/22
16.11.2023.
u 10:26

Glazbenik Marko Kutlić najavio je svoj koncert u Tvornici kulture koji će se održati 23. studenog, a on ne krije uzbuđenje!

Bliži se veliki koncert glazbenika Marka Kutlića koji će 23. studenog 2023. u zagrebačkoj Tvornici kulture održati najveći koncert u svojoj solo karijeri. Glazbenik koji je na scenu stupio s bendom Pravila igre, a pjevao kad god je postojala prilika, može se pohvaliti izlaskom svog drugog albuma 'Poleti ptico', kojeg će publika imati prilike slušati u Tvornici kulture. Izjavio je kako 'duboko proživljava sve što mu se događa u životu radost, sreću, ljutnju', stoga ima potrebu sve to podijeliti sa svima kroz glazbu. Publika će svakako imati priliku vidjeti i doživjeti što im je sve pripremio na svom najvećem solo koncertu u dosadašnjoj karijeri. Za koncert je poželio kao i uvijek, da ljudi dođu kako bi uživali u pjesmama te da se zabave i kući ponesu jedno nezaboravno iskustvo koje će svi zajedno pamtiti. Najavio je i vrhunsku svirku, a i otkrio kako je ovo i zadnji koncert u Zagrebu do 2025. godine, stoga poručuje da  posjetitelji spreme u duše jednu lijepu uspomenu.


Na koncertu će svirati sve pjesme s novog albuma 'Poleti ptico', koji će biti dostupan od 17. studenog na svim online i streaming platformama te će se album od 26. studenog moći nabaviti i u fizičkom obliku. Uz pjesme s novog albuma izvodit će se i pjesme s prvog albuma 'U kapi tvoje ljubavi', a sam koncert bit će podijeljen na 3 dijela 'electric – acoustic – electric'.

VEZANI ČLANCI: 


Marko je otkrio kako je nedavno snimio i pjesmu, duet koji će također biti dio njegovog novog albuma. Riječ je o pjesmi '21 gram' koju je snimio s glazbenicom Lu Jakelić. Što je Marko sve pripremio, publika će uskoro osjetiti u Tvornici kulture, gdje će itekako uživati u Markovom novom albumu 'Poleti ptico'. Također, svi koji dođu na koncert, dočekat će ih interesantan merch koji su tim i Marko pripremili za ovu posebnu priliku.

 

Preminuo poznati srpski glumac Žarko Laušević.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije