Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NESTAJEM'

Marko Kutlić izdao je već šest singl s aktualnog albuma, pogledajte spot

Zagreb: Marko Kutlić promovirao svoj novi album "Poleti ptico"
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
15.01.2024.
u 12:00

Uz novi singl Marko Kutlić se može pohvaliti i odličnom atmosferom u Tvornici kulture, koju je priredio zajedno s gostima te oduševio publiku

Marko Kutlić, koji se može pohvaliti i više nego uspješnim koncertom u Tvornici kulture, sada svoju publiku usrećuje novim video spotom za pjesmu "Nestajem". Naime, ovo je šesti singl s videom s aktualnog albuma "Poleti ptico“.

Uz novi singl Marko Kutlić se može pohvaliti i odličnom atmosferom u Tvornici kulture, koju je priredio zajedno s gostima te oduševio publiku.  Koncert je započeo pjesmom „Uz nju“, a publiku iznenadio svojim novim imidžem, kada je na pozornicu izašao s plavom kosom i sunčanim naočalama. Marko je na pozornicu doveo i brojne goste, koji su zajedno s njim oduševili publiku i priredili odličnu atmosferu. Tako su se među njima našli i Igor Drvenkar, grupa Voxford, s Lu Jakelić je izveo zajedničku pjesmu „21 gram“, dok ga je Lea Dekleva pratila na klaviru prilikom izvedbe „Sami“.

 

Publika je, uz njegove hitove, imala prilike čuti i neke od njemu omiljenih pjesama drugih izvođača. Tako je Marko uz pratnju svoga benda otpjevao „Ako tražiš nekoga“ od Prljavog kazališta, Galijinu pjesmu “Dodirni me”, Gibonnijev “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, a na kraju publika je imala prilike čuti i „Igru bez granica“ Toše Proeskog.

Marko nam je u nedavnom intervjuu kazao i kako gleda na svoj dosadašnji put koji je bez ijedne mrlje.

VEZANI ČLANCI:  

- Moraš pogriješit da bi naučio. Ne možeš samo na temelju tuđeg iskustva učiti koji put je pravi. Buntovan sam od kad znam za sebe i uvijek sam birao teži put. Jako sam tvrdoglava osoba i uvijek sam učio na svojim greškama, tako da bi se mogao složit s onom latinskom 'per aspera adastra' jer moj put je zaista bio takav. Za mene je put bio najbitniji. Bitniji do ovog gdje sam sad i bitniji od onog gdje sam bio. Najteže mi je pričat o mom putu, jer zaista nije bio lagan. Na tom putu sam sreo mnoge ljude koji su me obeshrabrivali, koji nisu vjerovali u to što radim. Napravio sam puno grešaka, ali upravo te greške su bile neophodne da narastem i postanem to što sam danas. Puno puta mi je u zadnjih 12 godina došlo da odustanem od svega i da se maknem od muzike, ali ne mogu ja to jer to je moj poziv. Za mene je prva i najbitnija stvar koja me držala na mom putu ljubav i strast prema tome što radim, druga je vjera u to što radim i treća potreba koja je u meni od kad znam za sebe. Najveći neprijatelj bilo je žaljenje, a najveći prijatelj zahvalnost. Danas sam sretan čovjek jer živim svoj san, a da sam slušao sve te ljude koji su me obeshrabrivali, a bilo ih je puno, ne bi sigurno danas bio tu gdje jesam. Tako da samo naprijed, prema svjetlu, kazao je Kutlić. 

VIDEO: Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni, nastupilo čak 25 izvođača, pogledajte koliko je ljudi došlo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije