Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma i spot

Marko Kutlić i Lu Jakelić objavili hit: Slušamo '21 gram'

Foto: Privatna arhiva
1/32
20.11.2023.
u 12:28

Glabenik Marko Kutlić objavio je novi duet '21 gram' i spot s kolegicom Lu Jakelić.

Glazbenik Marko Kutlić danas je objavio novi duet '21 gram' i spot s kolegicom Lu Jakelić. Spot za ovu predivnu pjesmu snimali su s genijalnim timom ljudi. Filip Gržinčić pod redateljskom palicom uz producenticu Slađanu Gržinčić napravio je kao i uvijek jedno umjetničko remek djelo na koje je Marko, kaže nam, jako ponosan. - Autori pjesme smo Aleksandar Čubrilo koji je napisao tekst i ja koji sam radio muziku. Za ovaj zaista poseban i zanimljiv aranžman je zaslužan Rejhan Okanović Regi, s kojim sam prvi put radio i zaista sam ugodno iznenađen njegovim pristupom radu u studiju i samoj pjesmi kao i s Lu koja je obojila pjesmu svojim posebnom i emotivnom interpretacijom - priča nam glazbenik Marko Kutlić koji je najavio i veliki solistički koncert 23. studenog u Tvornici kulture. 

 

- Dugo sam lovio Lu za taj duet. Dvije i pol godine sam ju pokušavao dobit. Iako u startu nije bila baš zainteresirana bio sam uporan sve do koncerta Amire Medunjanin u Areni Zagreb, na kojem smo oboje bili gosti. Donio sam gitaru i iznenadio ju s pjesmom. Tada sam ju prvi put zasvirao pred njom i nakon tog susreta je pristala. Pjesma se zove '21 gram', što je simbolika težine duše. Poanta je da duša koja teži samo 21 gram, ponekad se možemo osjećati kao da teži dvije tone. Pjesma je mračna, mistična i zaista posebna. Upravo iz tog razloga sam vidio samo Lu kako ju pjeva. Vidim ljude u bojama, a Lu Jakelić je za mene boja snijega, boja bijele svjetlosti i upravo iz tog razloga smatram da savršeno funkcionira u mraku.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Beskrajno sam joj zahvalan što je na kraju pristala i snimila baš tu pjesmu sa mnom te da smo se spojili i skupa ostavili nešto iskreno od srca, jedan neizbrisiv trag u ovom konačnom prostranstvu. Spot za pjesmu smo snimali s genijalnim timom ljudi, svi vrhunski profesionalci kojima sam posebno zahvalan na angažmanu. Filip Gržinčić pod redateljskom palicom uz producenticu Slađanu Gržinčić napravio je kao i uvijek jedno umjetničko remek djelo na koje sam jako ponosan. Autori pjesme smo Aleksandar Čubrilo koji je napisao tekst i ja koji sam radio muziku, a za ovaj zaista poseban i zanimljiv aranžman je zaslužan Rejhan Okanović Regi, s kojim sam prvi put radio i zaista sam ugodno iznenađen njegovim pristupom radu u studiju i samoj pjesmi kao i s Lu koja je obrala pjesmu svojim posebnom i emotivnom interpretacijom - kazao nam je Marko Kutlić. 

 

Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospoom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije