Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživao na bazenu

Marko Grubnić pozirao na luftiću jednorogu u duginim bojama: 'Ljetni jahač'

Marko Grubnić
Foto: Instagram screenshot
1/18
11.08.2022.
u 13:53

Stilist je pozirao u ružičastoj košulji i kupaćim gaćama s leopardovim uzorkom. Kako bi se zaštitio od sunca nosio je veliki slamnati šešir te sunčane naočale.

Stilist Marko Grubnić (40) na svojem je Instagram profilu pokazao kako uživa. Naime, Marko je podijelio fotografije nastale na luftiću u obliku jednoroga s grivom duginih boja na kojima pluta po bazenu. 

- Ljetni jahač - napisao je u opisu fotografija na kojima je pozirao u ružičastoj košulji i kupaćim gaćama s leopardovim uzorkom. Kako bi se zaštitio od sunca nosio je veliki slamnati šešir te sunčane naočale.

Pratitelji su mu odmah uputili komplimente. "Odlične fotke. Košulja ti super stoji", "Top si", "Kralju", pisali su mu.

Grubnić je i nedavno pozirao u sličnoj kombinaciji i sve oduševio.  Tada je pozirao u kupaćim gaćicama tigrastog uzora koje je kombinirao s raskopčanom traper košuljom i zanimljivim slamnatim šeširom i crnim sunčanim naočalama."Dakle vrh'', ''Odlična kombinacija'', ''Slatkica'', pisali su pratitelji dok su mnogi ostavili emotikone vatre te mu tako poručili da izgleda sjajno.

Podsjetimo, Grubnić je nedavno s pratiteljima podijelio svoju jutarnju rutinu i pokazao kako brine o svom izgledu. S kosom u ručniku, šampanjcem u ruci i ljubičastom maskom na licu, Marko je iznenadio svoje pratitelje jer ga se pod maskom jedva može i prepoznati.

- Jedna od stvari koje volim raditi ujutro, zadovoljstvo mi je maziti sebe najboljom maskom za lice ikad... - poručio je Marko pored fotografije. Grubnić često u svojim objavama pokazuje koliko brine o svom izgledu zbog čega mu je zdravlje i njega kože na prvom mjestu.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
14:13 11.08.2022.

Cijeli Pakrac ponosan je na najpoznatijeg sina .

GM
gmižić
18:19 11.08.2022.

Rubrika " Za one koji traže više"

Avatar RuAF
RuAF
16:26 11.08.2022.

A di je zaručnica Momčilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije