Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor s prijateljima

Marko Grubnić pokazao u kakvoj luksuznoj vili odmara, a znamo i koliko košta noćenje tamo

Foto: Instagram
1/6
18.08.2020.
u 13:40

Modni stilist nakon odmora u srpnju uzeo je nekoliko dana godišnjeg i u kolovozu i otkrio gdje to uživa.

U srpnju se modni stilist Marko Grubnić počastio odmorom na Lošinju gdje je odsjeo u boutique hotelu s pet zvjezdica u kojem je noćenje u srpnju koštalo 4000 kuna. S prijateljem Momčilom Gurovićem na Lošinj je stigao privatnim zrakoplovom i istim tim zrakoplovom nakon nekoliko dana odmora vratili su se u Zagreb. Grubnić sada s Gurovićem uživa na drugoj lokaciji na kojoj luksuza ne nedostaje.

Odsjeli su u vili u blizini Poreča, a prema informacijama dostupnim na internetu noćenje u ovoj vili košta 3000 kuna i vila se u kolovozu može unajmiti na najmanje šest dana, a u rujnu minimalno četiri dana. Marko je na odmor poveo i svoje kućne ljubimce pomerance Caspera i Castra za koje po danu plaća dodatnih 150 kuna. Tijekom odomora Marku i Momčilu su se pridružili i Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatrinov. Ovog ljeta modni stilist objavio je i da se zaručio i pohvalio se zaručničkim prstenom i otkrio je u kakvom romantičnom okruženju su pale zaruke.

Foto: Instagram screenshot

- Nisam znao ništa što će se dogoditi. To je bilo iznenađenje i za mene. Mislio sam da idemo na večeru, a dočekao me set kao u najljepšem filmu. Izgledalo je zaista filmski. I bio sam iznenađen... Ja, koji inače sve imam pod kontrolom - ispričao je nakon zaruka.

VIDEO: Neven Ciganović priča o tetovažama, estetskim operacijama i Marku Grubniću

 

Ključne riječi

Komentara 13

NE
nemanatrag
15:10 18.08.2020.

Jel' ovaj i spava otvorenih usta?

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:08 18.08.2020.

čista fotomontaža

AN
Andro1234
14:00 18.08.2020.

Nadam se kako mu je vlada uplatila 4000 kn usljed pandemije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije