Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tu je i drvce

Marko Grubnić pokazao svoj luksuzno uređeni stan, cijelog ga je pripremio za Božić!

Foto: Instagram
1/16
15.12.2022.
u 22:00

Stilist Marko Grubnić pratiteljima je pokazao kako je i on okitio svoje božićno drvce, kao i ostatak stana koji je cijeli u božićnom duhu

Stilist Marko Grubnić pratiteljima na Instagramu predstavio je novi level luksuza. Kako se bliži Božić, odlučio je i on svoj stan urediti da bude u blagdanskom raspoloženju pa je tako pratiteljima pokazao kako je okitio božićno drvce, kako je pripremio stol, ali i još neke slatke kutke u stanu. U videu koji je objavio pojavljuje se i Djed Božićnjak koji pod bor stavlja poklon. 

- I dok svi spavaju, Djed Božićnjak dolazi u grad - napisao je pored snimke. U videu se vide i njegovi preslatki psići, koji su također u blagdanskim izdanjima. Grubnić je u opisu otkrio i da je za dekoriranje angažirao agenciju, a to mu nije prvi put. 

"Savršeno", "Prava božićna bajka", "Toliko prelijepo i s puno stila", "Wow", "Čarobno", neki su od brojnih komentara pod snimkom.

Inače, Marko za gotovo svaku prigodu stan uredi najbolje što može, pa je tako i za rođendane svojih psića, rođendan njegove majke, Uskrs.. svaka prigoda za jednog od naših najpoznatijih stilista prilika je za dozu luksuza. 

VIDEO>>Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Ključne riječi

Komentara 8

PO
Poletarac101
00:24 16.12.2022.

Bog te oslobodio zla🙌

BI
Bigolino1
05:15 16.12.2022.

Negledljivo

JM
Jmjm
03:56 16.12.2022.

Jos kad bi znali koji Britanac to financira,kome Grubi placa i koliko poreza i prireza i gdje radi ?????bilo bi to lijepo cuti i znati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije