Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava bajka

Marko Grubnić pokazao raskošan stol za Uskrs: Pisanice, zlatni zečići i torta u obliku panja

Foto: Instagram
1/13
09.04.2023.
u 13:20

Ovaj put je pokazao raskošan stol prepun kolača, cvijeća i pića. Ukrasio ga je zlatnim zečićima, a posebnu pažnju ukrala je i torta u obliku panja. Na stolu je bila i tradicionalna pinca, te pisanice ispod staklene kupole obojene u bijelu boju. Atmosferu topline su dodatno naglasile i zapaljene svijeće u zlatnom svijećnjaku.

Stilist Marko Grubnić poznat je po tome da uvijek posebno uredi svoj dom za blagdane. Marko se posebno trudi da na posebne datume njegov dom izgleda što ljepše, a fotografije uvijek pokazuje na društvenim mrežama. Ovaj put je pokazao raskošan stol prepun kolača, cvijeća i pića. Ukrasio ga je zlatnim zečićima, a posebnu pažnju ukrala je i torta u obliku panja. Na stolu je bila i tradicionalna pinca, te pisanice ispod staklene kupole obojene u bijelu boju. Atmosferu topline su dodatno naglasile i zapaljene svijeće u zlatnom svijećnjaku. 

- Sretan Uskrs dragi moji prijatelji. Uskrs je vrijeme za radost i zahvalnost za dar života, ljubavi i radosti. Blagoslovljen dan svima, želim vam sretan Uskrs s ljubavlju i najboljim željama. Neka ovaj Uskrsni dan donese puno sreće i radosti, razumijevanja, nade, blagostanja, mira i obilja u vašem životu - napisao je Marko uz fotografiju, a pratitelji su mu poželjeli sretan Uskrs. 

 

Grubnić je godinama povezan s Novom TV, sudjelovao je u projektima “Supertalent” i “Tvoje lice zvuči poznato” kao stilist Maji Šuput, Nives Celzijus, Indiri Levak, a sada odijeva i Tamaru Loos u 'Plesu sa zvijezdama'. Ranije nam je u iskrenom intervjuu kazao da mu je neizmjerno drago kada čuje da neki gledatelji ne mogu dočekati nove emisije samo kako bi vidjeli što Maja ima na sebi. Iako ponekad dobije kritike na svoj rad, svjestan je činjenice da ne može zadovoljiti baš svakoga, stoga se na ružne komentare ne osvrće.

– Tko radi, taj i griješi, ja sam svjestan toga. Uvijek će se naći netko kome se nešto ne sviđa, ali ljudi danas često miješaju slobodu govora i govor mržnje, a to nije moj nivo – odgovara. S Majom Šuput je inače toliko povezan da su praktički obitelj. – Pamtim da smo se samo jednom u životu porječkali, i to na snimanju jednog njezinog spota. Ja sam se borio za nju i za stvari koje su bile dogovorene za spot, a nisu bile odrađene prema dogovoru. Ustao sam glasno braneći njezine interese, do te mjere da smo se na kraju ona i ja porječkali jer je ona pokušavala smiriti situaciju i odraditi posao po principu što je – tu je, pokušala se prilagoditi novonastaloj situaciji, a ja sam, kao vječni borac za pravdu (koja ne postoji) ustrajao na tome da to nije fer, da ona zaslužuje dogovoreno i ništa manje od toga – prisjeća se stilist koji je posebno emotivan kada je riječ o Majinu sinu, malenom Bloomu. – Maja je toliko dobra mama da je čak i mene koji je poznam u dušu iznenadila. Znao sam da će biti dobra, ali da će biti ovoliko opuštena, prirodna, spontana i toliko zaljubljena u svog Blooma, to zaista nisam očekivao – otkriva.

Inače, ne krije kako je i njemu velika želja jednog dana postati otac, no zbog raznih okolnosti, to je u Hrvatskoj preteško. – Moja najveća želja u životu jest da postanem tata, vjerujem da će tada moj život dobiti potpuni smisao. U Hrvatskoj je koliko sam čuo to zaista težak i poseban proces za koji ja osobno nemam ni hrabrosti ni volje... – iskreno nam priča stilist, no dodaje da će svakako učiniti sve da se to dogodi i otkriva da radi na tome. – Ali ne u Hrvatskoj... Živimo u 21 stoljeću, cijeli svijet nam je na dlanu i apsolutno je sve moguće, a kada netko nešto jako želi, nađe i način – kazao nam je Grubnić.

VIDEO Natalija Prica o suradnji s Milanom Bandićem: Da konačno zatvorimo tu priču

Ključne riječi

Komentara 7

OB
obican
13:32 09.04.2023.

Djeco, sto ce vam skola?

PU
paul-umpe
14:42 09.04.2023.

nema ovo veze s Uskrsom.P... posla.

PO
poluvodič
17:42 09.04.2023.

Hvala Grubniću i Maji i sličnima što mi daju svakodnevni podsjetnik da život nema smisla, i da njime vladaju moralne nakaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije