Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirali zajedno

Marko Grubnić emotivno uz fotku s Momčilom: 'Nasmijavaš me. Baš svaki dan'

Foto: Instagram
1/9
27.11.2020.
u 15:35

Podsjetimo, modni stilist se još u srpnju pohvalio kako se zaručio. Grubnić je na Instagramu objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem.

Marko Grubnić uživa u društvu Momčila Gurovića, a to ne krije na svojim društvenim mrežama pa tako vrlo često objavljuje zajedničke fotke, a ovo su ljeto zajedno i putovali na more.

Stilist je tako ponovno objavio novu fotografiju s Beograđaninom Momčilom, a sve je zaintrigirao emotivan opis: "Ti me nasmijavaš. Baš svaki dan". Na fotografiji Grubnić pozira u Burberry baloneru čija je cijena oko 2090 funti, odnosno nešto manje od 17.800 kuna. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, modni stilist se još u srpnju pohvalio kako se zaručio. Grubnić je na Instagramu objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem. 

"Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam da. To je više od ljubavi", napisao je Marko pokraj fotografije. Marko je još početkom godine iznenadio javnost najavom kako se namjerava oženiti. Budući da je vjenčanje bilo najavljeno u inozemstvu, korona mu je malo poremetila planove, pa je morao pomaknuti datum. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
19:37 27.11.2020.

U koju svrhu se promiče ova izopačenost? Imate li vi kao medij ikakvu društvenu odgovornost?

BA
bakaslis
17:32 27.11.2020.

Nastavlja se trovanje putem medija

MA
Manistra
09:39 28.11.2020.

Ovo je prislo svaku mjeru pa te ljude triba zdrastveno zbrinut, oni su bolesni triba im pomoc (blago receno), a ne promovirat po medijima kao da je to nesto normalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije