Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuva privatnost

Markantni trener Hajduka postao je miljenik žena i osvojio ih je svojim modnim stilom

U susretu 10. kola HNL-a Hajduk i Istra1961 na Poljudu igrali 2-2
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/7
21.10.2022.
u 12:52

Modni stil Mislava Karoglana uspoređuje se i s onim Slavena Bilića koji je također bio miljenik ženske publike pogotovo u periodu dok je vodio našu nogometnu reprezentaciju.

Otkako je sjeo na klupu Hajduka kao novi trener Mislav Karoglan postao je miljenik ženske publike koja hvali modni stil ovog 40-godišnjaka rođenog u Imotskom. Markantni trener je žensku publiku osvojio sportskom elegancijom i dobrim modnim ukusom te ga uz travnjak na utakmicama uglavnom gledamo u bijelim košuljama i dolčevitama te crnom sakou ili kaputu koje često kombinira s bijelim tenisicama.

Njegov modni stil uspoređuje se i s onim Slavena Bilića koji je također bio miljenik ženske publike pogotovo u periodu dok je vodio našu nogometnu reprezentaciju. Novi trener Hajduka čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, a sportski direktor Croatije iz Zmijavaca, Svetimir Mrkonjić, koji dobro poznaje Karoglana prije mjesec dana otkrio je neke nepoznate detalje o treneru Hajduka.

 

- Znam ga otkad je bio mali. Bio je krasno dijete i uz to odlikaš, za njega je dobit četiri bila nepoznanica. Uvijek je bio odlikaš. Igrao je uz to i nogomet i bio je jedan od većih talenata na ovim prostorima. Plemenit igrač, polu špica, prava desetka koja ima viziju. Kakav je bio kroz život takav je bio i na terenu. Moram reći da je pravi obiteljski čovjek i sad mogu reći, a što nitko ne govori, čovjek koji je nedjeljno dva ili tri puta u crkvi. Domaći je istinski, pravi čovjek i tu nema riječi", počeo nam je Karoglanovu priču Svetimir Mrkonjić od samog početka - kazao je Mrkonjić za RTL

VIDEO Porota je odlučila da Kevin Spacey nije kriv za spolno dodirivanje glumca i ne mora platiti 40 mil. dolara

Ključne riječi

Komentara 2

IS
Istrijanka2
21:50 02.11.2022.

Izgleda ko hrvatski Enrique Iglesias.

SI
sigmundfreud
13:36 21.10.2022.

Koliko je Liz Truss bila premijerka Britanije, toliko će Mislav Karoglan biti trener Hajduka. Manje od dva mjeseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije