Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda sapunica

Markantni i seksepilni Argentinac glumac je čije vrijeme tek dolazi

Foto: Televisa, privatni album
1/4
24.12.2017.
u 20:38

Marcela Cordobu gledamo u seriji "Zaljubljena u Ramona". Napustio je studij grafičkog dizajna kako bi se mogao posvetiti satovima glume.

“Često me prozivaju jednim od najpoznatijih sporednih likova, pa me pitaju vrijeđa li me ta titula. Naravno da ne, uzdam se u onu da u svemu što radite trebate biti najbolji, pa ako već utjelovljujem sporedne likove, želim biti najbolji u tome”, kaže argentinski glumac Marcelo Córdoba, kojeg gledamo u ulozi Julija Medine Requena u seriji “Zaljubljena u Ramóna” na Prvom programu HRT-a.

Iako je isprva odlučio studirati grafički dizajn na sveučilištu u Buenos Airesu, brzo je shvatio da to nije njegov poziv, pa je odustao i počeo raditi privremene sezonske poslove.

“Nisam mislio da ću se baviti glumom, iako mi se odmalena sviđala pomisao o tome i imao sam sreće što sam se kretao u glumačkim krugovima, pa sam počeo statirati u serijama i filmovima”, kaže 44-godišnji glumac, koji je ubrzo nakon toga dobio priliku otići u Meksiko, gdje je pohađao satove glume. Tamo ga je uočila televizijska producentica Carla Estrada, koja mu je ponudila prvu ulogu u telenoveli “Zora”, gdje je utjelovio lik Marcosa. Tijekom snimanja serije šuškalo se da se zbližio s glavnom glumicom Lucero, ali ona je to negirala i isticala da je veoma zaljubljena u supruga, pjevača Manuela Mijaresa. Ipak, ubrzo su se
rastali, a Marcelo tada nije krio da mu se Lucero sviđa kao pjevačica, glumica i žena.

1/18

“Volim biti u njezinu društvu i obožavam kad me u nekim scenama dodirne za ruku jer se sav naježim”, rekao je glumac, koji se ubrzo nakon završetka serije koja mu je otvorila vrata glumačkog svijeta prestao pojavljivati u javnosti s lijepom kolegicom.

“Karijera mi je tada krenula uzlaznom putanjom jer su uslijedile sve veće uloge. Bio sam presretan i izrazito zahvalan što sam dobio priliku baviti se ovim poslom”, priznaje Marcelo, kojeg domaća publika pamti i po ulogama u telenovelama “Strast”, “Zauvijek zaljubljeni”, “Magična privlačnost”, “Znaj da te volim” i drugima. Iako privatni život drži podalje od javnosti te ističe da je slobodan, Córdoba – kojeg žene često prozivaju jednim od najmarkantnijih i najseksepilnijih glumaca – ne krije što ga može osvojiti kod suprotnog spola.

“Ne volim žene koje odijevaju preusku odjeću i isključivo time privlače pažnju. Smisao za humor mi je najvažniji, a osim toga volim komunikativne žene i one koje vole flert jer ga i ja obožavam. Tajna uspješne veze leži u tome”, otkrio je i priznao da nema mnogo slobodnog vremena.

“Sve moram planirati unaprijed jer je teško uskladiti privatne i poslovne obaveze. Najviše žalim što vrlo rijetko mogu posjetiti obitelj u Argentini, koja mi nedostaje. Kad god pronađem vremena, to kvalitetno iskoristimo. S prijateljima ponekad odem na nogomet, kuglanje ili odemo pogledati utakmicu”, rekao je, ali i otkrio čemu duguje atletsku formu.

“Trudim se jesti zdravo jer, nemojmo se lagati, profesionalnim je glumcima dobar izgled u opisu posla. Volim vježbati, pa u teretanu odlazim četiri puta tjedno, a ponekad i više. Posebnu pozornost pridajem i frizuri, koju začešljam ujutro i više ne diram tijekom dana kako se ne bi zamastila”, kaže glumac, koji tvrdi da nije rastrošan.

“Ne volim bacati novac na skupe stvari koje nemaju tu vrijednost. Nisam ovisnik o kupovini, pa u šoping idem samo kada mi je nešto prijeko potrebno, no to ne znači da se ne volim lijepo odjenuti”, kaže zavodnik koji još uvijek ima neostvarenih želja.

“Mnogo je stvari o kojima još sanjam. Priželjkujem filmske uloge, želim sudjelovati u velikom klasiku u kazalištu ili napokon dobiti glavnu ulogu u telenoveli. Ima još mnogo posla”, zaključio je.

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije