Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvršni direktor Mete

Mark Zuckerberg završio na operaciji, objavio fotografije iz bolnice

Foto: Instagram
1/13
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.11.2023.
u 15:30

Milijarder je završio u bolnici s nogom u gipsu, a na društvenim mrežama podijelio je fotografiju iz bolničke postelje. Pojasnio je da je pokidao prednje križne ligamente na sparingu, trenirajući za MMA borbu.

Izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg objavio je da je operiran nakon što je pokidao ligamente koljena tijekom treninga borilačkih vještina, prenijeli su američki mediji.  Milijarder je završio u bolnici s nogom u gipsu, a na društvenim mrežama podijelio je fotografiju iz bolničke postelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

 

Pojasnio je da je pokidao prednje križne ligamente na sparingu, trenirajući za MMA borbu."Pokidao sam ligamente koljena na sparingu, zbog čega sam podvrgnut operaciji. Zahvalan sam liječnicima koji brinu o meni", napisao je Zuckerberg.Dodao je da kani sudjelovati u borbi, no da će se najprije morati oporaviti.Tvorac Facebooka u MMA borbi bi trebao sudjelovati iduće godine, no ta je zamisao zasad odgođena.

VEZANI ČLANCI:

"I dalje se veselim tomu nakon oporavka. Hvala svima na ljubavi i potpori", stoji u objavi napisanoj uz fotografiju iz bolničkog kreveta. Na slikama je s Markom bila i njegova supruga Priscilla Chan. Zuckerberg i Chan u braku su od 2012. godine. Njihova najstarija kći Maxima rođena je 2015., a na dan kada je par objavio njezino rođenje, predstavili su i svoju fondaciju Inicijativa Chan Zuckerberg. Cilj fondacije je raditi na izlječenju brojnih bolesti za života njihove kćeri.

VIDEO Severina pokazala poruku koju joj je poslala gledateljica: 'Prasice, uvijek si mi išla na živce'

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:43 06.11.2023.

Znači ipak nije android?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije