Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreli se

Mario Valentić nasmijao pratitelje fotkom sa Slavenom Bilićem: 'Evo, i sad se naježim'

Foto: Instagram
1/9
16.06.2023.
u 20:40

Iako su mnogi mislili da je ozbiljan i da je pozirao samo s nekim tko mu sliči, objasnio je da je na fotografiji uistinu Slaven i da je bila riječ o dobroj šali

Glumac, model i trener fitnessa Mario Valentić (42) nakon sinoćnje pobjede hrvatske reprezentacije u Rotterdamu objavio je fotografiju sa Slavenom Bilićem i nasmijao opisom. 

- Čovjek mi je toliko sličio na Slavena da sam ga, eto, žicao za fotku (čemu inače baš i nisam sklon). Podsjetilo me na 1998., doba originalnih Vatrenih, dream teama iz Francuske. Evo, i sad se naježim kad svira ova stvar. A Bilić mi je uvijek bio nekako drag lik, i kao igrač i kao izbornik i kao komentator i kao školovan čovjek i kao Dalmatinac i kao gitarist iz hobija. Svakako jedan od uzora. Kad bih bar sreo pravog... - napisao je Mario. U objavi je također označio Slavena Bilića.

Iako su mnogi mislili da je ozbiljan i da je pozirao samo s nekim tko mu sliči, za Story je objasnio da je na fotografiji uistinu Slaven i da je bila riječ o dobroj šali. 

"A ovaj lijevi isti onaj Mario Valentić", "Ma daj, to i je Slaven", "Nevjerojatno kako sliče jedan drugome, ovo je strašno", "Kakva sličnost", šalili su se pratitelji u komentarima. 

Uspjeh na izborima ljepote otvorio je Mariju i vrata u glumački svijet te je ostvario uloge u nekoliko domaćih serija, od kojih je zadnja "Bogu iza nogu". Tijekom snimanja ove serije, prisjetio se i seta na kojem se našao 17 godina ranije. Naime, Mario je tada objavio fotografiju s kolegicom Mirnom Medaković Stepinac sa seta serije 'Zabranjena ljubav'. Svojih glumačkih početaka i njihove prve suradnje Mario se prisjetio na svom Instagram profilu razveselivši svoje pratitelje. "Vrijeme prolazi! Gdje smo vam šarmantniji?", upitao je Valentić svoje pratitelje koji je u nekoć popularnoj seriji tumačio lik bogataša Borne Novaka. "Na ovo pitanje je jako teško odgovoriti. U izlogu broj 1, dragi gledatelji imamo arogantnog, bogatog i šarmantnog šmekera Bornu i prelijepu Maju. A u izlogu broj 2 - slično.. Mirnu i Maria koji su skoro pa savršeni (Mariju samo zub fali) i karakter mu se protivi plesu iako na kraju propleše (nerijetko i propjeva). Ipak, ako se mene pita, šarmantniji ste na donjoj fotografiji", poručio mu je jedan od pratitelja. 

Iako ga mnogi pamte upravo po ulozi u 'Zabranjenoj ljubavi' Mario je danas profesor kineziologije, glumac i voditelj te otac dvojice sinova. Mario je odbacio titulu zločestog dečka i posvetio se zdravom načinu života, koji promovira na društvenim mrežama.

Što se tiče njegova ljubavnog života, Mario je od 2016. godine u sretnoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, s kojom ima sina Nou, ali uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih se može vidjeti u javnosti. Iza njega je i brak s voditeljicom Mirnom Maras, s kojom ima i sina Niku.

VIDEO Neven Ciganović ugostio je Nikolinu Pišek

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije