Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne krije zadovoljstvo

Marina Mamić objavila prve fotografije nakon operacije, pokazala 'novi nos', ali i dečka

Foto: instagram
1/6
08.08.2021.
u 10:00

-Novi nos, stari dečko- napisala je Marina uz dvije fotografije s odmora. Dodala je i kako će neko vrijeme odmarati od make-up transformacija koje su je proslavile.

Poznata vizažistica i influencerica Marina Mamić nedavno se podvrgnula estetskoj operaciji nosa, a sada je sa svojim pratiteljima na Instagramu, kojih ima više od 145 tisuća, po prvi puta nakon operacije podijelila fotografiju na kojoj se vidi rezultat. 

Marina je s 'novim nosom' pozirala u Trogiru gdje se trenutno nalazi na odmoru s partnerom. 

-Novi nos, stari dečko 😜✌🏼💗- napisala je Marina uz dvije fotografije s odmora. Dodala je i kako će neko vrijeme odmarati od make-up transformacija koje su je proslavile. 

Foto: Instagram
- I htjela sam vas samo obavijestiti da ću se vratiti snimanju make-up videa i transformacija čim se potpuno oporavim od operacije nosa! Volim vas - poručila je Mamić svojim pratiteljima brčkajući se u bijelom bikiniju. 

Foto: Instagram

Prije nego što je korigirala nos, Marina se podvrgnula i operaciji čeljusti. To joj je, kako je ranije rekla, bila jedna od najvećih želja. Inače, Marina se proslavila transformacijama u brojne poznate domaće i strane zvijezde, a surađivala je kao vizažistica i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:36 08.08.2021.

Ako netko nema dovoljno zdrave pameti za sagledati plasticnu kirurgiju i shvatiti koliko je sve to lazno i uzaludno, onda mu se ne moze pomoci. Svi zaboravljaju cemu sluzi plasticna kirurgija..., ako imate tumor koji izjeda lice, sudjelovali ste u prometnoj nesreci pa zavrsili sa strasnim oziljcima, zene koje su izgubile dojku... Ja bih radje otisao u sex-shop i izabrao sebi lutku na napuhavanje, najvjerojatnije zadrzavaju svoj izgled mnogo duze od ovih silikonskih samohoda, i mnogo su jeftinije za odrzavanje...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:02 08.08.2021.

Bila je ljepša s dugim nosom. Nego, može li gluplje?

FM
fmica
11:11 08.08.2021.

večina ih se zaigra s operacijama i na kraju izgledaju kao Michael Jackson....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije