Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre želje

Marin Miletić i Kristina Krepela početak 2024. proveli su na neobičan način: Neka čuda budu svakodnevna pojava

Zagreb: Marin Miletić i Kristina Krepela prošetali gradom
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/9
03.01.2024.
u 16:46

U molitvi da sve što ne valja ispere more, kako bi sve ono što vrijedi raslo u cijeloj novoj godini. Vjerujem u dobro, vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti, napisao je Marin Miletić uz fotografiju sa svojom partnericom

Saborski zastupnik Marin Miletić i njegova partnerica, glumica Kristina Krepela podijelili su na Instagramu fotografije i video kojima su otkrili kako su proveli prve dane 2024. godine.  - Prvo novogodišnje kupanje. U molitvi da sve što ne valja ispere more, kako bi sve ono što vrijedi raslo u cijeloj novoj godini. Vjerujem u dobro, vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti. Dragi naši sretna nova godina - poželio je svojim pratiteljima na Instagramu Miletić. Kristina je u svojoj objavi dodala i video i pokazala kako pliva u moru te je napisala: 

- Prvo kupanje u 2024! Neka bude godina u kojoj mir vlada svijetom a smijehom se ori svaka soba. Neka čuda budu svakodnevna pojava a ljubav neka ispunjava sva srca. Neka nam je svima radosna i čarobna 2024. godina!  Vidjet ćete, bit će to jedna lijepa, važna i čarobna godina. Obožavatelje je oduševila ova objava te su Kristini i Marinu zaželjeli sve najbolje u Novoj godini. 

 

 

VEZANI ČLANCI

- Divno i junački. Sretna i blagoslovljena godina puno zdravlja mira ljubavi.Borba i molitva na najačeeee. Mnogo zdravlja sreće i lijepih snova neka vam donese godina nova. Ajme ljudi vi ste ludi. Ekipa ludi ste do ja..nek vas to dobro ludilo drma cijelu godinu i da budete okruženi malim ljudima velikog srca - poručili su im pratitelji.  

 

 

Prije dvije godine u svibnju javnost je saznala za vezu glumice i političara i nakon što se neko vrijeme nagađalo o njihovoj ljubavi, fotografije iz zajedničke šetnje gdje se drže za ruku potvrdile su tada njihovu vezu. Ni Kristina ni Marin nisu bili tada raspoloženi dati izjave o svom ljubavnom statusu, ali ubrzo su zajedno počeli dolaziti na društvena događanja na kojim nisu skrivali koliko su zaljubljeni. Često ih se može zajedno vidjeti u šetnji centrom Zagreba, a na društvenim mrežama redovito komentiraju jedno drugome objave i objavljuju zajedničke fotografije. 

VIDEO Ida Prester o dočeku u centru Zagreba: Usijale su se mreže od zgražanja. Smiju im se, rugaju, ponižavaju

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
14:01 04.01.2024.

Kupanje? Ne vidim nikakovo kupanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije