Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OSAM GODINA VEZE

Zaručili se Marin Čilić i Kristina Milković!

Marin Čilić i Kristina Milković
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/4
26.07.2017.
u 10:16

Lijepa Dubrovčanka i Marin upoznali su se 2008. u njenom rodnom gradu, tijekom susreta Davisovog cupa između Hrvatske i Italije. Kristina je tada bila hostesa, a Marin je već tada bio jedan od najboljih hrvatskih tenisača.

Marin Čilić, najbolji hrvatski tenisač i šest igrač na ATP ljestvici, zaprosio je svoju djevojku Kristinu Milković nakon osam godina veze, doznaje Story.

Lijepa Dubrovčanka i Marin upoznali su se 2008. u njenom rodnom gradu, tijekom susreta Davisovog cupa između Hrvatske i Italije. Kristina je tada bila hostesa, a Marin je već tada bio jedan od najboljih hrvatskih tenisača. Kristinu je prije sedam godina portal Kult proglasio i za najljepšu djevojku iz Dubrovnika. Završila je dva fakulteta - psihologiju i politologiju, a trenutno je zaposlena u Zagrebačkoj banci.

 

Sunday in the nature 🌞🍀🌳🍄🌼 #resttime #nature #spring

A post shared by Marin Čilić (@marincilic_official) on

Par se trenutno odmara u Dubrovniku, a čini se kako je Marin tu i zaprosio svoju Kristinu, u gradu gdje je i počela njihova romansa.

Komentara 18

TI
timon4
10:45 26.07.2017.

Naravno da se zaručili u tajnosti i to jednostavno objavili. Zar su trebali naručiti izravni TV prijenos ili razvlačiti nagađanja o tom mjesecima po medijima kao neki.

ZA
zaokica
10:29 26.07.2017.

divan par Sretno vam bilo

GV
golub Vaso
11:29 26.07.2017.

napokon, 2008. su se upoznali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije