Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Marijana u BB kući, suprug u Škotskoj, a kod koga je dijete?

Marijana Čvrljak
Goran Jakuš/Pixsell
15.03.2011.
u 20:15

Marijanin suprug Ivan na na službenoj stranici BB-a u komentarima ispod Marijanina profila supruzi je u nedjelju poslao pusu iz Škotske

Potez 27-godišnje Zagrepčanke koja živi u Šibeniku Marijane Čvrljak, koja je zbog dosade i želje za promjenom, kako je rekla u prilogu emitiranom uoči ulaska u kuću Velikog brata, odlučila svoju intimu staviti pred milijune gledatelja i na više od tri mjeseca ostaviti dvogodišnju kćer naišao je na paljbu negativnih komentara i osuđivanje javnosti.

Dok jedni dovode u pitanje njezino majčinstvo raspravljajući na temu “je li normalno da žena čiji je muž na brodu ostavi malo dijete i ide u kuću Velikog brata”, drugi su stali u obranu mlade kućanice koja je priznala da svaki vikend izlazi van i da voli popiti. Marijanu brani i njezin suprug, pomorac Ivan Čvrljak, koji je na službenoj stranici Big Brothera u komentarima ispod Marijanina profila supruzi u nedjelju poslao “pusu iz Škotske”, a poslije dodao “Sve za nju! Najbolja je”, dok je prekjučer na zidu njezina BB Facebook profila postavio srce i pjesmu “Šibenska nevista” Gabi Novak i tako javnosti dao do znanja da je u potpunosti podržava.

Tko čuva Marijaninu djevojčicu dok se mama bori za svojih pet minuta slave i nagradu od 150 tisuća eura, a tata plovi, nije poznato. Naime, njezina svekrva, kako piše Slobodna Dalmacija, negirala je da je unuka kod nje te je odbila komentirati to što javnost osuđuje snahin postupak.

Ključne riječi

Komentara 14

MJ
mjernajedinica
21:38 15.03.2011.

Udarna vijest u cijeloj Prištini !!!

OB
-obrisani-
21:48 15.03.2011.

Pa što! Ako joj uspije postati zvijezdica ... djete će živjeti bolje nego da radi svaki dan i ne prima plaću!

TR
truba
23:24 15.03.2011.

kakvu poruku ona šalje mladim majkama?muž neka se topi a ona čini komedije od sebe jer joj je dosadno,trebala bi ona živjet od 2000 kn mjesečno pa bi je onda vidio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije