Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u areni

Marijana Puljak uživala u ženskom druženju na koncertu Stinga: 'Englez u Zagrebu'

Marijana Puljak
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/12
01.11.2022.
u 22:00

Puljak je još jedno od poznatih lica koje je bilo na koncertu legendarnog Stinga, a društvo su joj pravile prijateljice.

Marijana Puljak, saborska zastupnica stranke Centar i supruga splitskog gradonačelnika Ivice Puljka, još je jedno od poznatih lica koje se jučer moglo vidjeti na koncertu legendarnog Stinga u Zagrebu. Marijana je svoje slobodno vrijeme od politike iskoristila za  druženje s prijateljicama na koncertu. Na svojem se Facebook profilu pohvalila fotografijama na kojima se vidi kako uživa u ženskom društvu na koncertu u zagrebačkoj Areni.

- Englez u Zagrebu! Sting! – napisala je pored fotografija, a kasnije je podijelila i snimku kojom je dočarala atmosferu. Njezina objava na Facebooku ima više od 200 lajkova.

Inače, na koncertu legendarnog glazbenika bili su i političar Marin Miletić i glumica Kristina Krepela kojima je ovo bio prvi zajednički koncert. Par je s ovog događanja podijelio još nekoliko fotografija, među kojima i onu na kojoj se ljube.

- Naš prvi – napisala je glumica pored objave, a pokazala je i atmosferu na koncertu.

Podsjetimo, legendarni Sting jučer je nastupio u rasprodanoj Areni te svirao punih 95 minuta. Radi se o turneji 'My Songs', a na koncertu je izveo 20 pjesama. Glazbenik je koncertom oduševio publiku te svoj nastup okončao uz ovacije.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije