Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modne pripreme

Marijana i Petra u šopingu za prvu emisiju Big Brothera uživo

Marijana Batinić i Petra Nižetić
Foto: Promo
1/8
14.04.2016.
u 16:00

Dugogodišnja prijateljica i bivša kolegica Petra Nižetić tijekom trajanja Big Brothera bit će Marijanin modni stilist te brinuti o njezinim odjevnim kombinacijama

Pripreme za najpoznatiji reality show na svijetu Big Brother, koji se od ove nedjelje počinje emitirati na RTL-u od 20 sati, u punom su jeku. Tako i voditeljica najpopularnijeg showa Marijana Batinić čini sve da pred gledatelje iziđe u najboljem izdanju.

U tome joj pomaže njezina dugogodišnja prijateljica i bivša kolegica Petra Nižetić koja će, dok traje Big Brother, biti Marijanin modni stilist te se brinuti o njezinim odjevnim kombinacijama. Budući da su obje djevojke ''od stila'', zajedno su odlučile krenuti u šoping i pronaći najbolje odjevne kombinacije za emisije uživo.

Da su se dobro provele govore i fotografije, a u čemu će Marijana izići u nedjelju u 20 sati kada na RTL-u počinje Big Brother, gledatelji će saznati za tri dana.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

>>Počinje najrigorozniji Big Brother do sada. Evo za koliko će postati bogatiji pobjednik showa!

>> 'Vraćamo se korijenima jer najgledanije su bile sezone showa koje se nisu temeljile na skandalima i lošim utjecajima'

Komentara 1

DU
Deleted user
18:56 14.04.2016.

Koga te gluposti zanimaju? Od kad se to zove novinarstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije