Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUNA DOJMOVA

Marijana Batinić posjetila jedno od najčarobnijih mjesta: 'Ovako zamišljam površinu Mjeseca'

Foto: Instagram
1/10
02.07.2023.
u 08:00

Među ostalim pokazala je kako je uživala na plaži podno Scale dei Turchi koja se smatra jednim od najljepših mjesta na svijetu. Pohvalila se i da su posjetili najveći aktivni europski vulkan Etnu čije se erupcije javljaju otprilike jednom u pet do deset godina.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić već nekoliko dana na društvenim mrežama objavljuje predivne fotografije s juga Italije. Sa suprugom Matejom Pašalićem, kako je opisala, krenula je na 'road trip' iz provincije Trapani. Među ostalim pokazala je kako je uživala na plaži podno Scale dei Turchi koja se smatra jednim od najljepših mjesta na svijetu. Pohvalila se i da su posjetili najveći aktivni europski vulkan Etnu čije se erupcije javljaju otprilike jednom u pet do deset godina.

- Ovako zamišljam površinu mjeseca. Nisam baš zaljubljenik u vulkane, užasavaju me erupcije i potresi uslijed erupcija, ali Etna je uistinu impresivna. Ovdje sam više nego bilo gdje drugdje osjetila tu snagu, silu prirode i dominaciju nad čovjekom. Nevjerojatna scenografija, boje, svjetlo, tekstura - kao da si na drugom planetu. Etna je visoka oko 3300 m, ali i dalje raste u visinu s obzirom da eruptira svako malo… Zadnji put je izbacila lavu prošli mjesecNismo se penjali do najvišeg vrha jer je trenutno zbog opasnosti od erupcije zabranjeno za turiste, ali i krateri do kojih smo došli su joj veličanstveni. Nezaboravno iskustvo, napisala je Marijana.

VEZANI ČLANCI: 

 Inače, Marijana na društvenim mrežama često dijeli pojedinosti iz svog privatnog života najčešće vezane uz svoje kćeri Enu i Rozu, a nedavno se pohvalila i da je s obitelji uselila u novi stan pa je s 274.000 pratitelja na Instagramu s vremena na vrijeme podijelila i neke detalje u vezi s uređenjem. 

VIDEO: Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije