Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni potop

Marijana Batinić opet sama

Marko Tolja
vl
02.02.2010.
u 10:16

Iako Marijana razloge prekida kao ni samu vezu nije željela potvrditi, ali ni demantirati, šuška se da je nogometašu smetalo njezino druženje s pjevačem Markom Toljom.

Marijana Batinić, splitska voditeljica, ponovno je slobodna. Njezina četverogodišnja veza s nogometašem Matom Dragičevićem, prenosi magazin Extra, otišla je u zaborav.

Iako Marijana razloge prekida kao ni samu vezu nije željela komentirati, šuška se da je nogometašu smetalo njezino druženje s pjevačem Markom Toljom. Naime, kad se Marijana prije nekoliko mjeseci odlučila uključiti i u P.R. vode te se priključila timu Marka Tolje, njihovi su se susreti intenzivirali. Dok su mediji brujali da pjevač i voditeljica skrivaju vezu, Batinić i Tolja samo su se smješkali.

Za to vrijeme ni Mate Dragičević nije sjedio prekriženih ruku. Njegova ljubav prema razuzdanim zabavama odavno je poznata pa je 2005. godine osvanuo na fotografijama na kojima se nekoliko obnaženih nogometaša "ludo zabavlja" s dvije isto tako razodjevene Playboyeve zečice - Nives Celzijus i Majom Kljaković Šantić.

No zbog "lipe Marijane" obećao se smiriti te je njihova veza na relaciji Split-Dubai, Australija, Rusija dobro funkcionirala. Sve dosad, kad su nogometaš koji trenutačno igra u Bosni i njegova draga čini se, fizički bliži no ikad, no emocionalno na dva različita kontinenta!

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:12 02.02.2010.

Cijela Priština je na nogama zbog ove vijesti ! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije