Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLAZAK U ŠKOLU

Marijana Batinić emotivna zbog velike promjene: 'Sretna sam i sjetna, ushićena i preplašena'

Zagreb: Dolazak uzvanika u HNK na svečanu dodjelu Večernjakove ruže
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
01.09.2021.
u 17:22

- Kupili smo školsku torbu. Moja beba kreće u školu - priznala je emotivna voditeljica.

Voditeljica Marijana Batinić na svojem je Instagram profilu podijelila kako izgleda priprema njezine kćeri Ene (6) za školu. Pokazala je kako je izgledala njihova kupnja pribora te kakve stvari voli malena. Ena je s mamom išla kupiti školsku torbu, a dok je Marijana kćeri pokazivala torbe s likovima iz crtića, Ena je isticala da želi ljubičastu torbu. "Ljubičasta je sada u modi. Nema boljeg trenda", objasnila je Ena u videu koji je objavljen na Instagramu.

Voditeljica je otkrila i da su roditelji jako emotivni zbog polaska malene u školu. "Kupili smo školsku torbu. Moja beba kreće u školu. Sretna sam i sjetna, ushićena i preplašena, kupnja torbe je samo mala kap u moru emocija u kojem plivamo zadnjih dana... Ne znam je li tako svima, ali koliko god ovi trenuci bili lijepi, toliko su mi i stresni... I mom mužu također", priznala je voditeljica. "Mame, tate, kako ćete proslaviti prvi dan škole? Wellness, alkohol ili samo spavanje?", našalila se na kraju objave.  

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo da je voditeljica u braku marketinškim stručnjakom Matejem Pašalićem te da osim Ene imaju još jednu kćer Rozu (1) koju su nedavno krstili.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 1

IM
imamohrvatsku
19:29 01.09.2021.

Jako je meni bitno što je tvoja beba krenula u školu. To zadrži u svoja 4 zida. Usput, bilo bi dobro da ih sama obnoviš kad se radi o Zagrebu a ne da ti ih obnavlja zagrebačka sirotinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije