Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Marijan ugrozio dnevni zadatak jer nije znao tekstopisca hrvatske himne

Big Brother
Foto: RTL
1/3
06.04.2018.
u 13:28

"Meni je trenutačno jedino žao Maxa koji je u depresiji jer je rekao da je Dobriša Cesarić napisao himnu 'Lijepa naša Domovino', onda sam i ja to napisao na ploču. Mislio sam da je Antun Mihanović, ali nisam to napisao i što sada, pogriješili smo", rekao je Orky.

Još jedan glazbeni zadatak u Big Brotheru  neuspješno je protekao za tim Waterloo.

Tim Waterloo okupio se u ispovjedaonici i požalio Big Brotheru da su izgubili u još jednom zadataku. "A eto, dogodilo se, Bigi", rekao je Orky, a Marijan je okrivio nepažnju tima. S druge strane, Lidija misli da su dosta toga pogodili u glazbenom kvizu.

"Meni je trenutačno jedino žao Maxa koji je u depresiji jer je rekao da je Dobriša Cesarić napisao himnu 'Lijepa naša Domovino', onda sam i ja to napisao na ploču. Mislio sam da je Antun Mihanović, ali nisam to napisao i što sad, pogriješili smo", rekao je Orky.

"Na brzaka sam izletio i poslije sam se sjetio", objasnio je Marijan pogrešku. "Što sad, pogriješili smo, svi pogriješe", rekla je Lidija.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
14:17 06.04.2018.

kloaka (Cloaca maxima)

DU
Deleted user
13:43 06.04.2018.

Da sigurno ! Ajde sad nabroji bilo koja tri hrv.pisca .

AS
atilla sb 1986
16:35 06.04.2018.

prava ekipa,sve specijalac do specijalca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije