Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u videu

Marija Šerifović otkrila kako je protekao let iz Amerike sa sinom, opisala dojam o prvoj klasi

Foto: Instagram
1/40
27.12.2023.
u 20:00

Marija je dan leta opisala kao jedna od stresnijih u životu. Srpska se pjevačica s majkom Vericom i sinom Mariom vratila iz Los Angelesa u Beograd 21. prosinca.

Pjevačica i pobjednica Eurovizije 2007. godine Marija Šerifović sredinom prosinca postala je majka dječaka uz pomoć surogat majke. Marija je malenog nazvala Mario, a s njim je uživala u Los Angelesu. Prije nekoliko dana otkrila je i kako su sin i ona stigli kući, u Beograd. Tada je objavila fotografiju na društvenim mrežama na kojoj se vidi balon u obliku rode i božićno drvce te napisala:

- E pa babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi - poklone primamo od sutra, 10:00.

Pjevačica je tada najavila i vlog sa svojim sinom. Nekoliko sati nakon fotke objavila je i taj video u trajanju od 11 minuta u kojem je pokazala kakvo su njih dvoje imali iskustvo u avionu te tko im je pravio društvo. Marija je dan leta opisala kao jedna od stresnijih u životu. Srpska se pjevačica s majkom Vericom i sinom Mariom vratila iz Los Angelesa u Beograd 21. prosinca. No pjevačici ni u stresnim trenucima nije nedostajalo smisla za humor pa je rekla da bi cijelu prvu klasu, kojom se vozi, dala za vrući kruh s paštetom i jogurtom ili burekom.

- Kakav kavijar, kakvi bakrači... - kazala je. Zahvalila se i svom sinu koji je tijekom putovanja bio dobar pa pokazala kako izgleda njezin lounge i avion kojim se vozi. Put do Münchena je, po svemu sudeći, dobro prošao. Ondje ih je dočekao prijatelj Miloš, a zatim su se uputili na let za Beograd i sretno stigli kući.

Podsjetimo, pjevačica je ranije objasnila kako je u više navrata pokušala postati majka, no nije mogla iznijeti trudnoću, zbog čega se u konačnici odlučila za surogat-majku. Za jedan medij nedavno je otkrila i kako se odlučila sinu dati ime Mario.

- Moram biti iskrena. Ime koje je mom srcu bilo najdraže je Maks. Također, dvoumila sam se i između imena Luka i Matija. Ipak, željela sam sačekati da ga vidim, i da mu u prvih 24 sata života dam ime... Za ime Mario sam se nekako odlučila i zbog simbolike - od latinske riječi „mare“ – što znači more, zatim latinskog „marem“ - što znači muško i glava obitelji... Kažu da se čak povremeno i ime Marija uzima kao korijen imena Mario - objasnila je pjevačica. 

Ispričala je i kako zbog ugovora o privatnosti ne smije otkrivati identitet oca svog sina te je ona u sve dokumente upisana kao jedini roditelj svog sina.

VEZANI ČLANCI

 - Zbog ugovora o privatnosti ne mogu s vama dijeliti sve informacije, ali ono što mogu reći je da će Mario, kada dođe vrijeme, o tome znati sve. Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj. I u genetskom, i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Marijeva majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj - kazala je pa dodala:

- Ovo mi je najznačajnija, najljepša i najveća godina u odnosu na čitav moj život - izjavila je Marija nedavno. 

VIDEO Tko je zaručnik Sonje Kovač? Zaradio je više od dva milijuna dolara u poker karijeri

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar markoii123
markoii123
08:46 28.12.2023.

Sretno Marija,nadam se tvom koncertu u RH uskoro.

OL
olujasviholuja2
20:22 27.12.2023.

Ovo više nije normalno

MA
Makbe
16:23 28.12.2023.

Bravo, Marija! Mario je samo muški oblik imena Marije, a znamo da se je tako zvala Isusova majka (židovski Mirjam).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije