Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

"Marija je sretna jer me kod kuće više neće slušati kako pjevam"

ZVIJEZDE (1)
Foto: HTV
1/4
27.03.2011.
u 19:30

Rad s Renatom Sabljak ponovio bi, ističe, još tisuću puta. – Ona je izvrsna mentorica, toliko je ugodno bilo raditi s njom! Nadam se da će mi se opet pružiti prilika da surađujemo – oduševljen je glumac.

– Žao mi je što smo ispali jer sad nećemo imati priliku u slobodnoj verziji otpjevati pjesmu "Luka i Borna" Bolesne braće. To nam je bila želja jer se tako zovu Renatini blizanci – dobro raspoložen rekao nam je glumac Dušan Bućan, koji je sa svojom mentoricom Renatom Sabljak prvi napustio show "Zvijezde pjevaju".

Oboje su inače brbljavi

– Šteta, stvarno smo se super zabavljali! I Renati i meni ovo je bilo jedno potpuno novo iskustvo – kaže Dušan. Upravo je novo razlog zbog kojeg su ih Barbara Kolar i Duško Čurlić prozvali najšutljivijim parom pete sezone showa. – Našli smo se u nama vrlo neuobičajenoj situaciji i nismo imali ništa konkretno za reći pa smo samo radili. Inače smo oboje brbljavi – otkriva 34-godišnji član ansambla zagrebačkog HNK i poznato lice TV reklama. Na napise da ove godine u glazbenom showu ima najmanje zvijezda, Bućan odgovara: – Gledatelji odlučuju o tome tko je dovoljno velika zvijezda da nastavi dalje.

Rad s glumicom i pjevačicom Renatom Sabljak ponovio bi, ističe, još tisuću puta. – Ona je izvrsna mentorica, toliko je ugodno bilo raditi s njom! Nadam se da će mi se opet pružiti prilika da surađujemo – oduševljen je glumac koji ne može izdvojiti svog favorita. – Svi su sjajni ljudi, kliknuli smo već na prvoj zajedničkoj kavi – kaže.

Festival u Gvozdu

U studiju su za njega navijale mama i djevojka, balerina Marija Brešćanović. One nisu bile tužne što ga više neće gledati s mikrofonom u ruci. – Mariji je drago jer me više neće morati slušati kako cijele dane pjevam doma – smije se simpatični glumac, koji će se sada posvetiti organizaciji kulturno-sportskog festivala u Gvozdu koji će se održati od 24. do 26. lipnja.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
las35vegas
20:05 27.03.2011.

ko su sad ove?????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije