Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražila je nešto više

Marija Husar Rimac o preobraćenju: 'Imala sam 27 godina, bila sam na vrhuncu karijere i onda se dogodilo ovo'

Slavonski Brod: Božićni koncert Marije Husar Rimac
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
13.09.2022.
u 09:23

Marija je otkrila kako se to dogodilo kada je imala 27 godina, a da je sve počelo na seminaru kod Zlatka Sudca. "To je mjesto gdje sam upoznala svog supruga gdje sam godinama i još uvijek dolazim na seminare" kazala je.

Glazbenica Marija Husar Rimac (46) progovorila je o o svom preobraćenju. Marija je otkrila kako se to dogodilo kada je imala 27 godina, a da je sve počelo na seminaru kod Zlatka Sudca.  

"Na najvećem vrhuncu karijere u grupi Divas dogodio mi se jedan moment gdje sam bila poprilično, neću reći nezadovoljna, ali sve mi je izgledalo dosta isprazno. Tražila sam nešto više, duša je toliko čeznula da se na seminaru kod Zlatka Sudca dogodio taj jedan moment u mojoj 27. godini" izjavila je za InMagazin  na proslavi 25. obljetnice postojanja Kuće susreta Tabor i nastavila: 

"To je mjesto gdje sam upoznala svog supruga gdje sam godinama i još uvijek dolazim na seminare" kazala je. 

Marija je već ranije otvoreno govorila o vjeri, ali i o svojoj trudnoći koju je nazvala darom od Boga. 

 

- Imala sam 45 godina i već sam mislila to je to, gotovo je, Ivan ostaje jedinac i s tim sam bila zadovoljna. S dragim sam Bogom porazgovarala i rekla na tome ti puno hvala, valjda tako treba biti i to prihvaćam. Baš u tom momentu, valjda kad se sve prihvati i opusti, onda sam saznala da sam u drugom stanju - otkrila je Marija u razgovoru s Josipom Pavičić u IN Magazinu.

Ispričala je i kako se jako dobro sjeća trenutka kada joj je trudnoća potvrđena. -Plakala sam. Sjećam se jer postoji video. Vjeko me snimao gdje gledam onaj test, a on sav zbunjen pita što znači koja crtica. Samo sam mu rekla - trudna sam. Marija je već gotovo 20 godina živi u vjeri, a otkrila je i što je bio okidač.

- Mislim da je to jednostavno bio neki naš osvrt na život, na ono što ti se događa i što misliš da će ti neke stvari donijeti neko ispunjenje, no ne donesu, pa onda ideš i postavljaš si druge ciljeve. Meni se, što se tiče glazbe i karijere, sve postavilo jako visoko i lijepo, no opet je falilo ono nešto- započela je.

- Osjetila sam prazninu u životu i shvaćala sam da život prolazi pored mene. Otišla sam na seminar Zlatka Sudca i tamo mi se dogodilo to iskreno obraćenje i gdje sam konačno osjetila tu puninu ljubavi za kojom sam čeznula. Inače, glazbenica je supruga upoznala na duhovnoj obnovi kod pokojnog patera Zvjezdana Linića koji im je govorio da su jedno za drugoga.

- Jako volim biti supruga i to je nešto što sam si jako željela, ali na braku se isto mora raditi i to svi znamo. Treba puno vremena polagati, puno razgovora. Marija i njezin suprug Vjeko u braku su 12 godina, a Vjeko ju je zaprosio nakon godinu dana veze dok su slavili Novu godinu, a osim sinčića Nike imaju i sina Ivana.

VIDEO Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

 

Komentara 4

MA
marija31
13:41 13.09.2022.

Vrhunac karijere! O Bože! Grupa Divas,joj kakav vrhunac sve skupa ništa. Nekakvi pjesmuljci totalno bez veze. Živimo u RH. Nikakva popularnost ne postoji.

NV
novo vriijeme
10:43 13.09.2022.

Sasvim očekivano da će se na skupu pojaviti crnokošuljaši po narudžbi suprotne strane da kompromitiraju skup i razni radikalne nezadovoljne skupine. To je neizbježno. To ne umanjuje vrijednost skupa.

SA
sargu123
09:56 13.09.2022.

Da nije i ona na parkiralištu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije