Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila i fotku

Marija Husar Rimac oprostila se od važne osobe u svom životu, pratitelji žalosni: 'Dragi naš prijatelj'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
29.09.2023.
u 09:24

Iako joj je rujan počeo radosno, obnovom zavjeta sa suprugom u Kani, kraj mjeseca odnio joj je važnu osobu

Pjevačica Marija Husar Rimac (48) na svom Instagram profilu oprostila se od suprugova oca, svoga svekra Nike. S pratiteljima je podijelila njegovu crno-bijelu fotografiju uz koju je napisala: "NIKO. Otišao je moj svekar. Najbolji djed, tata, prijatelj, najbolji svekar. Počivao u miru Božjem." 

Pratitelji su joj u komentarima izražavali sućut i podršku u ovim teškim trenucima.

Foto: Screenshot Instagram

"Dragi naš prijatelj, pokoj mu duši", "Počivao u miru Božjem. Iskrena sućut", "Iskrena sućut cijeloj obitelji", pisali su brojni ispod fotografije.

Podsjetimo, njoj je rujan počeo radosno. Naime, sa suprugom Vjekoslavom Rimcem (50) obnovila je bračne zavjete u Kani. Marija je ovu informaciju otkrila na svojim društvenim mrežama objavivši fotografiju s događaja. 

VEZANI ČLANCI

"Mjesto gdje je Isus učinio prvo javno čudo. Na svadbi je vodu pretvorio u vino. Nas dvoje i ostali parovi danas smo imali svoju kansku svadbu", napisala je Marija uz fotografiju na Instagramu.

Inače, nekadašnja članica glazbene grupe Divas i Vjekoslav vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu. Njezine kume bile su Nina Badrić i Kristina Renić. Mladoženji je kum bio Neven Jurić, a par je vjenčao fra Anto Radoš.  Imaju dvojicu sinova. 

Marija je jednom prilikom progovorila i o svom preobraćenju. Otkrila je kako se to dogodilo kada je imala 27 godina, a sve je počelo na seminaru kod Zlatka Sudca.  

1/24

– Na najvećem vrhuncu karijere u grupi Divas dogodio mi se jedan moment gdje sam bila poprilično, neću reći nezadovoljna, ali sve mi je izgledalo dosta isprazno. Tražila sam nešto više, duša je toliko čeznula da se na seminaru kod Zlatka Sudca dogodio taj jedan moment u mojoj 27. godini – izjavila je, pa dodala: 

– To je mjesto gdje sam upoznala svog supruga, gdje sam godinama dolazila i još uvijek dolazim na seminare. 

Marija je već ranije otvoreno govorila o vjeri, ali i o svojoj trudnoći koju je nazvala darom od Boga. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije