Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova prilika

Mariah Carey je praznovjerna pa o trudnoći ne govori da se ne urekne

MARIAH
Pixsell
16.11.2010.
u 11:11

Pjevačica čeka prvo dijete, a zbog pobačaja koji joj se dogodio prije godinu i pol nije ni sama vjerovala da je opet trudna pa je napravila četiri testa za dokazivanje trudnoće

Dugo se nagađalo je li pjevačica Mariah Carey trudna ili ne prije nego što je sama potvrdila da čeka prvo dijete. A sada je u intervjuu za časopis Hello! i objasnila zašto je to tako dugo tajila.

- Postala sam iznimno oprezna i praznovjerna kada je u pitanju trudnoća, a sve zbog spontanog pobačaja koji sam doživjela prije godinu i pol. Stoga nisam htjela prozboriti ni riječ o prinovi prije nego što su prošla prva tri mjeseca -  ispričala je 41-godišnja Mariah koja je u braku s Nickom Cannonom i nastavila:

- Osim toga, teško sam i sama sebe uvjerila da me snašla opet takva sreća i da sam doista trudna. Stoga, kada sam posumnjala na trudnoću, kod kuće sam sama napravila tri testa koji su se pokazali pozitivnima. No kada je moj Nick došao kući, ni on niti testovi nisu me mogli sa sigurnošću uvjeriti da sam opet dobila priliku da postanem majka pa smo skupa napravili još jedan test! A poslije njega počelo je samo čisto veselje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije