Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neodlučna

Maria Shriver još nije odlučila želi li razvod od Schwarzeneggera

'Arnold Schwarzennegger and Maria Shriver photographed attending the 20th anniversary premiere of ET in Los Angeles  Photo: Press Association/Pixsell'
'Lucy Press Association/Pixsell'
19.05.2011.
u 07:55

Maria je angažirala poznatu brakorazvodnu odvjetnicu Lauru Wasser, no još nije sigurna je li rastava od Arnolda pravo rješenje, otkrivaju njeni prijatelji

Nakon skandala i javnog poniženja koje joj je priuštio suprug Arnold Schwarzenegger 55-godišnja Maria Shriver još nije sigurna želi li okončati njihov brak. Arniejeva supruga angažirala je odvjetnika prije nego li je vijest o tajnom izvanbračnom sinu njezina muža dospjela u javnost.

– Maria ne zna što napraviti, još nije odlučila želi li se rastaviti – otkrio je izvor blizak paru. Marija je angažirala poznatu odvjetnicu za razvode Lauru Wasser koja trenutačno čeka njezine upute.

Zanimljivost koja je otkrivena jest ta da su Maria i njezina kućna pomoćnica Mildred Baena, s kojom ju je prevario suprug, bile trudne u isto vrijeme. Tajni Schwarzeneggerov sin rođen je samo pet dana nakon što je Maria rodila njihova najmlađeg sina Christophera.

Bivši guverner Kalifornije otkrio je također da je kućnoj pomoćnici i svom sinu prije deset mjeseci kupio kuću s dvije garaže i bazenom koju je platio 200 tisuća dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije