Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNA BRAČNE SREĆE

Marcelu Brozoviću i supruzi Silviji u travnju stiže kći

Marcelo Brozović
Foto: /KIKA/PIXSELL
1/2
09.03.2017.
u 08:31

Vjenčali su se krajem prošle godine i preselili u Milano zbog njegova angažmana u Interu, a upoznali su se u Velikoj Gorici, odakle su oboje

Nakon što se Marcelo Brozović, hrvatski reprezentativac i igrač milanskoga Intera, potkraj prošle godine vjenčao u tajnosti s biologinjom Silvijom Brozović, par je u slatkom iščekivanju prvog djeteta. Kako doznajemo, u njihov će dom u travnju stići djevojčica.

Njihova ljubavna priča traje nešto više od četiri godine. Čim je doznao da će on i njegova 24-godišnja djevojka Silvija postati roditelji, par je odlučio izmijeniti bračne zavjete, a intimno slavlje održano je 23. prosinca uz dvadesetak gostiju koji su mladence dopratili pred matični ured u Velikoj Gorici.

Upoznali su se u Velikoj Gorici, gdje je Brozović živio s obitelji, a Silvija u obližnjem naselju Kobilić. Dok je Marcelo igrao u Dinamu, nakratko su prekinuli vezu, ali ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

– Djevojka koja mi se može svidjeti mora biti lijepa, pametna i društvena. Najvažnije mi je da se voli zafrkavati. Zaljubljen sam. Privukla me izgledom i pameću. Studira biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Ona ne bi željela da odem igrati u inozemstvo jer ima još tri godine studija pa će joj biti teško. Vidjet ćemo kako će se sve odvijati – otkrio je Marcelo prije dvije godine. Zajednički život sa Silvijom počeo je u Milanu nakon što je ona diplomirala na PMF-u u Zagrebu.

– Zahvaljujući Silviji, u Milanu smo stvorili drugi dom. Ona svakodnevno dobre stvari čini još boljima. Puno mi znači što me, kad dođem kući s treninga, čeka netko tko me potpuno razumije i pun je ljubavi. U životu sportaša vrlo je važno imati osobu koja podnosi sve žrtve i odricanja zbog naše karijere – otkrio je Marcelo.

Otkako su svoj dom zamijenili onim na milanskoj adresi, često im iz Hrvatske u Italiju dolaze u posjet rodbina i prijatelji. Tada najčešće u stanu igraju stolni tenis i pikado, a ponekad zajedno odu i u susjednu Švicarsku na izlet, gdje se nastoje opustiti i zabaviti te kvalitetno provesti zajedničko vrijeme. U posjet im najčešće dolazi Silvijin brat Jurica Lihtar uz kojeg je Silvija jako vezana i s kojim najčešće bodri supruga s tribina.

I dok je Marcelo većinu vremena zauzet napornim treninzima, pripremama i utakmicama, njegova supruga posljednje mjesece trudnoće provodi u društvu bliskih prijatelja i brata Jurice s kojim je nedavno posjetila Veneciju, gdje su uživali u ljepotama grada i vožnji gondolom.

– Ljubav je nešto najljepše i najsnažnije što nas povezuje. Za mene ljubav znači imati osobu koja će uvijek biti tu kao bezrezervna podrška i s kojom ćeš imati zajednički dom – nedavno je za Story rekao 24-godišnji Marcelo koji, baš kao i njegova supruga Silvija, jedva čeka da njihov dom obogati kćerkica.

>>Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Marcela Brozovića i njegove Silvije

 

Komentara 1

CA
calcaneus
10:16 09.03.2017.

Kad je potpisao za Inter shvatila je da nemoze bez njega !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije