Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se vratila

Maras se požalila pratiteljima: 'Sve sam uredno platila, a kada sam već bila daleko, shvatila sam što se dogodilo'

Foto: Instagram
1/5
10.09.2022.
u 21:00

Samo nekoliko sati kasnije ponovno se javila pratiteljima na toj društvenoj mreži te priznala kako je bila na kisoku, gdje je odlučila kupiti nekoliko stvari, no tek nakon što se već udaljila od mjesta, shvatila je da je sve zaboravila pospremiti u auto.

Voditeljica Mirna Maras Batinić (43) na Instagramu je otkrila kako ona i suprug Željko Batinić slave šestu godišnjicu braka.

 

Samo nekoliko sati kasnije ponovno se javila pratiteljima na toj društvenoj mreži te priznala kako je bila na kiosku, gdje je odlučila kupiti nekoliko stvari, no tek nakon što se već udaljila od mjesta, shvatila je da je sve zaboravila pospremiti u auto. 

Foto: Instagram

- Ok, Jel' ovo zabrinjavajuće. Bila na kiosku, odabrala što ću kupiti. To sve uredno platila i sad u autu shvatim da sam sve ostavila tamo. A već sam se jako udaljila od tog istog kioska. 'Vraćati se ili ne'?, pitanje je sad i 'zabrinuti se ili ne?' još jedno pitanje - ispričala je u videu Mirna. 

U idućoj objavi kazala je kako se ipak nije vratila. Naime, otkrila je kako joj se žurilo po supruga koji je imao problema s autom. 

Foto: Instagram

- Lako za stvari, više me brine kako se to moglo dogoditi. Idem kuhati juhu...kažu da juha liječi - zaključila je Maras Batinić. 

Maras je nedavno komentirala kako nije zadovoljna činjenicom da godišnji odmor traje tako kratko.

- Baš nešto razmišljam, radimo, crnčimo cijelu godinu da bismo se odmorili tjedan ili dva na moru...netko nažalost ni toliko. Nije baš neki odnos da bismo ga nazvali zadovoljavajućim, ali, ajde...kako se ono kaže...nećemo se žaliti - napisala je uz fotografiju Mirna.

VIDEO Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije