Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li je se?

Manuela je ljubav tražila u 'Braku na prvu', a sada se udala: Na svadbi su bile i bivše kandidatkinje showa

Foto: RTL
1/21
07.04.2024.
u 13:29

Manuela se udala na privatnoj ceremoniji za Alexandera, a tome su prisustvovale i Lorena te Petra, također bivše kandidatkinje 'Braka na prvu'.

Manuelu Milovanović brojni obožavatelji sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" sjećaju se iz prošle sezone gdje je bla u braku s Tihomirom. Iako je izgledalo su njih dvoje odličan spoj, kasnije nesuglasice narušile su odnos i par je izašao iz eksperimenta prije posljednje ceremonije. No, Manueli se sreća osmjehnula i godinu dana kasnije je u - braku. Udala se na privatnoj ceremoniji za Alexandera, a tome su prisustvovale i Lorena te Petra, također bivše kandidatkinje 'Braka na prvu'.

- Draga Manuela, neka si se ti udala. Znači da ima nade i za nas dvije - napisale su joj na čestitci koju su i fotografirale te objavile na društvenim mrežama. Manuela se udala u - crnome, a djevojke su podijelile i trenutak kada su mladenci izrezali svoju tortu. Osim toga, podijelile su i trenutak bacanja buketa.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Manuela i Tihomir nisu se rastali u dobrim odnosima, štoviše sve je eskalirao nakon što je Manuela u javno iznijela brojne optužbe na Tihomirov račun, a on joj je sada odlučio i odgovoriti. U ekskluzivnom intervjuu za RTL.hr rekao je kako ga ništa od toga nije iznenadilo te se s Manuelom nije dogodila ljubav. Nekoliko mjeseci kasnije, Tihomir je otkrio u kakvim su odnosima.

- Bio sam u Dubrovniku nakon 30 godina i sreo sam Manuelu s kojom se nisam vidio od snimanja 'Braka na prvu'. Prva naša reakcija je bio spontani zagrljaj. Tada nismo imali vremena sjesti na kavu jer je ona radila, ali smo dogovorili da ćemo se svakako čuti -  rekao je Tihomir. Nesuglasice između njih dvoje obilježile su prošlu sezonu 'Braka na prvu'. Iako je na početku sve izgledalo idilično, nakon nekoliko tjedana druženja zaratili su pred kamerama i otada za njih dvoje više ništa nije bilo isto.
-  S moje strane je i sada sve uredu. Nikada se nisam ljutio na nju i sve što sam pokušavao bilo je prijateljstvo - rekao je Tihomir.

VIDEO Dalibor Matanić obrisao profil na Facebooku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije