Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekadašnja kraljica hrvatske

Manekenku koja je nekada harala modnom scenom ne viđamo često, a svojim izdanjem sada je ukrala pozornost

Vjenčanje Snježane Mehun i Franza Schillingera na Kornatima
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/15
07.06.2022.
u 20:30

Antea Kodžoman je u vrijeme svoje najveće slave bila glavna zvijezda svakog društvenog događaja, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti. Ipak, kada se pojavi u javnosti uvijek ukrade pozornost, a tako je bilo i ovog puta.

Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman pojavila se na gala događaju u Zagrebu koji je okupio brojna poznata lica. Kodžoman je u vrijeme svoje najveće slave bila zvijezda svakog društvenog događaja, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti. Ipak, Antea kada se pojavi u javnosti uvijek ukrade pozornost, a tako je bilo i ovog puta. Na ovom gala događanju pojavila se u zelenoj dugačkoj haljini te istaknula bujni dekolte, a kroz visoki prorez pohvalila se i vitkim nogama. Kombinaciji je dodala zelene sandale te bež torbicu.

06.06.2022., Zagreb - U hotelu Esplanada odrzan je gala party Poliklinike Milojevic. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
Kodžoman je manekensku karijeru izgradila nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine, a neko je vrijeme radila i u Milanu. Svoju karijeru može zahvaliti Snježani Schillinger, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi za izbor ljepote. 

Inače, bivša manekenka prije nego što se povukla iz javnosti medijske je stupce punila svojim burnim životom. No, njezin ljubavni život uvijek je bio zavijen velom tajne te nikada nije potvrdila niti jednu vezu, a povezivali su je s brojnim poznatim muškarcima. Dodajmo da nakon što se povukla iz manekenskih voda, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sani1
21:17 07.06.2022.

Bome se Milojević naradio na njoj.

Avatar lasta mala
lasta mala
20:43 07.06.2022.

Kvak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije