Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi se svaku večer

Manekenka Kristina Šalinović iskreno: Stalno sam gladna i plačem zbog sitnica

Foto: Instagram
1/8
14.05.2021.
u 18:00

Kristina je s pratiteljima na Instagramu podijelila kako se osjeća u trudnoći.

Početkom travnja naša bivša manekenka Kristina Šalinović, koja već godinama živi u Italiji, podijelila je sretnu vijest da će postati mama. Tu sretnu vijest objavila je nedugo nakon zaruka s tatooo majstorom Enricom Miglioratijem, a Kristina je odlučila s pratiteljima na Instagramu podijeliti i kako se osjeća u trudnoći za koju mnogi kažu da je blaženo stanje.

- Sjajna kosa koja brzo raste, blistava koža, jedem što god želim i kad god želim. Svaki dan drijemam...Ali, nitko mi nije rekao da ću se u isto vrijeme osjećati kao da ću eksplodirati i biti kao napuhani balon i da će mi oblačenje grudnjaka stvarati problem grudima - počela je Kristina prenositi svoje dojmove u trudnoći i nastavila:

-Nitko mi nije rekao da ću stalno biti gladna, da ću plakati oko najmanje sitnice i da ću biti u panici od trenutka kad saznam da sam trudna. Budim se milijun puta u dani i po noći da idem na wc, da ću toliko žudjeti za nekim stvarima. Neki dan sam imala veliku želju za VODOM! Jesam li nešto propustila ? Što vama zadaje slatke muke tijekom trudnoće? Ali koliko god me to sve ponekad izluđivalo uživam u svakoj pojedinoj stvari koja je s trudnoćom došla! - napisala je Kristina.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
18:30 04.06.2021.

pa pojedi nešto već jednom

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
18:48 14.05.2021.

ostarila i ona bome, sretno šta reći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije