Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u roditeljskom naručju

Maleni George glavna zvijezda putovanja u Australiju i Novi Zeland

princ william
Foto: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL
1/14
07.04.2014.
u 08:14

Kraljevska obitelj u novozelandskom Wellingtonu pozdravljena je tradicionalnim maorskim pozdravom hongijem, pri kojem se osobe pozdravljaju dodirima noseva

Princ William i Kate Middleton zajedno sa sinom Georgeom doputovali su u 19-dnevni posjet Australiji i Novom Zelandu, a sam doček bio je prilično zanimljiv.

Kraljevsku obitelj u novozelandskom Wellingtonu dočekao je tamošnji premijer John Key, a pozdravljeni su tradicionalnim maorskim pozdravom hongijem, pri kojem se osobe pozdravljaju dodirima noseva. William je s pozornošću promotrio tetovaže na stražnjici jednog od maorskih ratnika.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ovo je ujedno i prvo službeno putovanje princa Georgea, a svi su se pitali kako će osmomjesečni dječak izdržati tako dalek put. No, po izlasku iz aviona, maleni George bio je glavna atrakcija svih prisutnih te je sa zanimanjem mirno promatrao sve što se događa oko njega.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Kate je za prvo službeno putovanje u nekadašnje britanske prekomorske kolonije odjenula crveni kostim te je nosila broš koji je kraljica Elizabeta dobila na dar davne 1953. godine kada je bila u posjetu Novom Zelandu.

>>Objavili sve detalje kraljevske turneje i učinili ih metom terorista

Komentara 1

KR
kristov
09:06 07.04.2014.

Ovi mora da je nagovorio Milanović, s osnovnom razlikom, oni tamo imaše svoju koloniju, a naš glavom bez obzira ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije