Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Malena“ dočekaj ljeto uz odličan novi singl grupe Tragovi!

Grupa Tragovi
Foto: Promo
1/2
02.05.2018.
u 16:29

Za potrebe spota, dečki su otputovali do najduže plaže na Jadranu, Velike plaže u Ulcinju

Tragovi, mladi bend iz Koprivnice, nakon dva uspješna singla ''Sve na ljubav miriše'' i ''Ljubav za jednu noć'' marljivo su radili i na trećoj pjesmi pod nazivom ''Malena'' s kojom će u lipnju debitirati na ovogodišnjem jubilarnom 10. CMC Festivalu u Vodicama.  

Bend nastavlja svoju suradnju s Denisom Dumančićem koji je za ovu pjesmu napravio glazbu dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević. Pjesma je snimana u DeciBel Studiju Igora Ivanovića koji je osmislio aranžman.

Za potrebe spota, dečki su otputovali do najduže plaže na Jadranu, Velike plaže u Ulcinju. Sve ljepote u novom video spotu je i ovog puta zabilježio snimatelj i redatelj Vedad Jašarević.

„Odlično smo se proveli i stvarno nam je bilo zabavno na snimanju. Mislimo da smo napravili odličan posao i zapravo jedva smo dočekali da naš novi spot ugleda svjetlo dana. Vjerujemo da će se i publici svidjeti spot jer smo uhvatili odlične kadrove“, komentirali su dečki.

 Dečki su ostavili tragove na pijesku predivne Velike plaže u Ulcinju, a ne sumnjamo kako će s ovom pjesmom ostaviti i trag na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Tragove možete pratiti na društvenim mrežama:
FACEBOOK
INSTAGRAM

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije