Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruna ljubavi

Makedonski pjevač oženio je hrvatsku voditeljicu i otkrio dio atmosfere sa svadbenog slavlja

Foto: Instagram
1/9
12.06.2023.
u 08:28

David Temelkov i Elena Jung u vezi su od 2015. godine kada su se upoznali na koncertu Tonija Cetinskog, a ovog vikenda vjenčali su se u Makedoniji

Makedonski pjevač David Temelkov i njegova djevojka, hrvatska voditeljica Elena Jung ovog su se vikenda vjenčali u Makedoniji, a popularni je pjevač dio atmosfere s vjenčanja objavio na svom Instagramu. Kroz nekoliko fotografija i kratkih videosnimki pokazao je kako su nakon obreda vjenčanja on i Elena ispred crkve pustili bijele golubice i pokazao je kako je izgledao njihov prvi ples. 

Elena i David u vezi su osam godina, a njihov sudbonosni susret dogodio se na koncertu Tonija Cetinskog, a David je za časopis Story otkrio kako su se upoznali sasvim slučajno kada se na after partyju doslovno sudario s Elenom.

– Nisam znao tko je ona, a ni ona nije znala tko sam ja. Već je na prvom susretu zaiskrilo između nas. Ne mogu vam objasniti što me točno privuklo Eleni, ali osjetilo se da između nas postoji nešto posebno – rekao je David. U jednom intervju koji je dala za Večernji list voditeljica se prisjetila kako je izgledao njezin prvi susret s Davidom koji je postao popularan zahvaljujući sudjelovanju u showu X Factor.

VEZANI ČLANCI

– David i ja smo se upoznali na koncertu Tonyja Cetinskog, gdje je David bio gost. Nisam znala tko je on zato što te godine nisam pratila show X Factor na kojem je sudjelovao i bilo mi je čudno zašto mu svi prilaze i traže fotografiju. Zajednički prijatelj na kraju nas je upoznao i od tada smo u kontaktu, a poslije i u vezi – rekla je i dodala razloge zašto nikada nisu tajili vezu:

– Nikada nismo tajili vezu, mislim da je ljubav lijepa stvar od koje ne treba bježati. Razlog je možda taj što ni ja ni David nismo osobe koje se vole eksponirati u javnosti po pitanju privatnog života. Makedonski pjevač koji karijeru gradi u Hrvatskoj svoju je djevojku zaprosio prije dvije godine i to pred mnogobrojnom publikom na koncertu u Novoj Gradišci. Trenutak prosidbe mobitelom je snimio i voditelj Dalibor Petko i objavio je to na društvenim mrežama. 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:18 12.06.2023.

Ispravak netočnog navoda: nakedonski pjevač nije "oženio hrvatsku voditeljicu", nego se makedonski pjevač oženio hrvatskom voditeljicom. Hrvatska pak voditeljica udala se za makedonskog pjevača. Zar je to tako teško zapamtiti?

Avatar rubinet
rubinet
16:34 12.06.2023.

Pjevač se oženio voditeljicom.

GR
Greben
17:20 12.06.2023.

Voditeljica koga ili cega? -:) (Pa nemam pojma tko je ona i sto ona radi!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije