Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Majku je vidjela kao ženu žrtvu, a zbog nedostatka očeve prisutnosti osjeća se nesigurno

Foto: instagram
1/10
17.10.2021.
u 22:00

Ona je oduvijek svjesna svojeg talenta, tog dara prirode koji se ne rađa često. Zato je sve bila podredila talentu, tj. stvaralaštvu. Izraziti svoj ocean emocija mogla je kroz glazbu.

Adele, britanska kantautorica koja je s 20 godina dobila najprestižniju nagradu glazbenih kritičara i s 21 godinom osvojila prvi Grammy, postala je jedna od najcjenjenijih u svijetu. Rođena je u zemljanom i čvrstom znaku Bika, s ascendirajućim znakom (Podznak) u vodenom i kardinalnom Raku, a njezin Mjesec je u vatrenom i promjenljivom Strijelcu. Element – zemlja znači jaku percepciju, element – voda znači jaku emociju, a element – vatra znači jaku intuiciju. Upravo su sve te osobine kod Adele potpuno izražene u njezinu stvaralaštvu, u njezinu izgledu i karakteru.

Ona je oduvijek svjesna svojeg talenta, tog dara prirode koji se ne rađa često. Zato je sve bila podredila talentu, tj. stvaralaštvu. Izraziti svoj ocean emocija mogla je kroz glazbu. Ponajprije teži ostvariti bliski odnos i naći osobu koja će ispuniti njezine snove o odanosti, o bezuvjetnoj ljubavi I bliskosti bez straha od napuštanja. Njezina čežnja za takvom idealiziranom slikom ljubavi proizlazi iz djetinjstva i odnosa s roditeljima.

Vidljiv je nedostatak oca u njezinom životu a majka je igrala obje roditeljske uloge. Gene je ipak Adele naslijedila od oca. Iako je majka vodila brigu o njoj nije joj pružila toliko topline, one majčinske, vidjela je majku kao ženu žrtvu. Taj nedostatak očeve prisutnosti čini da se ona osjeća nesigurnom u svojoj ženstvenosti. Uistinu je vrlo emotivna osoba koja na sebe upija emocije svih bliski osoba iz obitelji, sve njihove strahove, zabrinutost, sva njihove međusobne odnose. Iz pogleda i sjaja njezinih očiju može se razaznati je li nemirna ili je mirna i sigurna. Glas joj je snažan jer s njime dramatično prenosi emocije na publiku. Mjesec u Strijelcu u njezinom slučaju nije dobio dovoljno mladenačke ležernosti i avanturizma izvan glazbe, jer je spojen u jednu kompliciranu planetarnu konfiguraciju. Ona je brzo napravila uspjeh u glazbi, ali nije stigla uživati u životu i podrška koju je dobivala nije bila čiste ljubav nego je ta ljubav bila uvjetovana s “dokazima” njezine vrijednosti i ona se je o majci više brinula nego što je to po njezinom uzrastu bilo prirodno.

Od silnih emocija, čežnje za ljubavi, nedostatka ležernosti u vrijeme puberteta Adele se udebljala preko mjere, a odala se i alkoholu kao sredstvu opuštanja.

No, sve to je inače obilježje života istinskih umjetnika. Njezine tuge, nostalgije, čežnje i radosti pretočene su u glazbene uspješnice koje su obarale sve rekorde diljem svijeta, a posebice u zemljama Commonwealtha. Prošla je i krizu zbog glasnica koja je također odraz ne samo fizičkog već i emotivnog iscrpljivanja.

Kada je počela više voljeti i cijeniti sebe nego druge, Adele se odlučila na mršavljenje i uspjela. I tu je napravila rekordan zaokret. Njezina unutarnja ljepota sada je zasjala i u njezinu fizičkom izgledu. Pred njom je novi profesionalni ciklus. Počinje krajem ove godine, a u sljedećoj godini ponovno će nastupiti prava “poplava” njezinih rekorda, a time i njezinih prihoda. Istovremeno je na pomolu nova ljubavna priča. Ta će priča biti popraćena vrlo neočekivanim reakcijama javnosti. Ali potrebno joj je nešto uzbudljivo kako bi malo nadoknadila ljubavne ludosti koje nije proživjela u vrijeme adolescencije. Ne može se to nazvati trajnom vezom, ali važno da je posve drukčije. Očekuju je i stresovi zbog oca.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena: "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije