Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijena slave

Majka pokojne Whitney Houston snima reality o svojoj obitelji

bobbi kristina
pixsell
12.05.2012.
u 16:19

Cissy Houston uvjerena je da će takav show pomoći njenoj unuci Bobbi Kristini da stekne popularnost u svijetu glazbe. Već su potpisali i ugovor, a reality će biti ozbiljniji od onog koji snimaju Kardashiani

Cissy Houston mama pokojne pjevačice Whitney Houston, želi snimiti obiteljski reality show jer je uvjerena da bi eksponiranje takve vrste pomoglo karijeri njene unuke i Whitneyine kćeri Bobbi Kristine, piše TMZ.  

Obitelj je već sklopila ugovor s televizijkom kućom Lifetime, a reality bi trebao pratiti život obitelji koja se pokušava vratiti u normalu poslije iznenadne smrti Whitney Houston.

Osim popularnosti za svoju unuku koja je od majke naslijedila sluh, baka Cissy je uvjerena da će joj show pomoći i u bržem cijeljenju rana poslije majčine smrti. Najavila je i da show neće biti poput onog kojeg snima obitelj Kardashian već će imati puno ozbiljniji ton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije