Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško joj je

Majka Brucea Willisa je shrvana zbog njegove bolesti: Više ne možemo normalno razgovarati

Foto: profimedia
1/8
22.02.2023.
u 16:50

Nova dijagnoza zabrinula je Bruceovu majku Marlene, a obiteljski prijatelji koji se čuju stalno s Marlene medijima su prenijeli kako je Marlene jako teško

Obitelj hollywoodske zvijezde Brucea Willisa (67) nedavno je objavila nove informacije o zdravstvenom stanju slavnog glumca te su otkrili kako mu je nakon dijagnoze afazije dijagnosticirana i frontotemporalna demencija

- Otkad smo objavili da Bruce boluje od afazije u proljeće 2022. njegovo stanje je se pogoršalo i sada imamo jasniju dijagnozu - napisali su. Frontotemporalna demencija je opaka bolest za koju mnogi od nas nikada nisu čuli i može pogoditi bilo koga. Za ljude starije od 60 to je najtipičnija forma demencije. Nema poznatog lijeka ili terapije za tu bolest i nadamo se da će se to u narednim godinama promijeniti. Kako se njegovo stanje pogoršava, nadamo se da će mediji malo više pisati o ovoj bolesti o kojoj treba podignuti svijest. - prije tjedan dana napisala je Demi Moore, bivša supruga Brucea Willisa, na društvenim mrežama.

Nova dijagnoza zabrinula je Bruceovu majku Marlene, a obiteljski prijatelji koji se čuju stalno s Marlene medijima su prenijeli kako je Marlene jako teško. 

- Zabrinuta je zbog njegove dijagnoze. Kaže kako više ne može normalno razgovarati sa sinom. Strahuje i da je njezin sin uskoro više uopće neće prepoznati. Kaže kako je usporen jako i ponekada postaje i blago agresivan - ispričali su medijima prijatelji Bruceove majke. Willis je rođen kao najstarije od četvero djece i rodio se u Njemačkoj u mjestu Idar-Oberstein, a kada je navršio četiri godine njegova obitelj se preselila u New Jersey.

Glumom se Bruce počeo baviti u pubertetu kada je imao problema s mucanjem i brzo je pokazao izniman talent. Njegove obožavatelje jako je rastužila informacija koju je obitelj objavila prošle godine u ožujku kako se zbog teškog zdravstvenog stanja Bruce povlači iz glume. Osim supruge Emme Heming najveća podrška mu je i bivša supruga Demi Moore s kojom je i nakon razvoda ostao i odličnim odnosima.

VIDEO proslavljen 53. rođendan diskoteke Saloon 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije