Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne skriva oduševljenje

Maja Šuput progovorila o lijepim vijestima: 'Nitko sretniji od mene'

Foto: Screenshot
1/13
25.05.2020.
u 10:00

Majini pratitelji u komentarima su otkrivali kako su odgodili vjenčanja, dok je dio ostavio stari datum, a neki su istaknuli da im je još prerano za slavlje.

Maja Šuput (40) nije krila oduševljene nakon ublažavanja mjere protiv koronavirusa, koje su joj ponovno dopustile nastupe na vjenčanjima.

Kraljica svadbi, kako je zovu, progovorila je toj vijesti na Instagramu.

1/8

"Nitko sretniji od mene jer su opet dopuštena vjenčanja sa pravom feštom. E sad tko će od vas biti zadovoljan sa 100 gostiju unutra, 300 vani i tko je sve morao dugo planiranu svadbu prebaciti na drugi termin, to je druga priča...Tko će od prebačenih sad vraćati natrag termin? Kreće novo planiranje , malo svježeg stresa i uzbuđenja svakako. Što vi kazete na sve ovo?", napisala je Maja. 

Voditelj Dalibor Petko prvi joj je komentirao tu vijesti.

Foto: Screenshoot Youtube

 "Kažem samo jednu rečenicu: 'Vadi kume keš, keš' ", citirao je Petko dio teksta iz njezine pjesme "Svatovska".

Majini pratitelji u komentarima su otkrivali kako su odgodili vjenčanja, dok je dio ostavio stari datum, a neki su istaknuli da im je još prerano za slavlje.

"Uskoro i na našoj svadbi", "Nek' si ti nama ona dobra stara. Bravo, Majo", komentirali su joj.

Inače, Šuput uskoro ponovno možemo gledati u ulozi voditeljice u showu "Tvoje lice zvuči poznato" skupa s Franom Ridjanom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije