Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Maja Šuput oštro kandidatkinji: 'Kako Vam je ovo palo napamet? Volim i ja skijanje pa se ne natječem'

Foto: Nova TV
1/23
20.11.2023.
u 10:25

Helen Rakonjac se predstavila kao duhovna i pozitivna osoba. Rekla je kako je pjevala u crkvi, no da je inače rokerski tip. Rekla je i da su joj uzori Lady Gaga i Annie Lennox, no smatra da ne treba nikoga kopirati.

Helena Rakonjac iz Opatije nastupala je u showu 'Supertalent', no nije uspjela oduševiti žiri i proći dalje. Predstavila se kao duhovna i pozitivna osoba. Rekla je kako je pjevala u crkvi, no da je inače rokerski tip. Rekla je i da su joj uzori Lady Gaga i Annie Lennox, no smatra da ne treba nikoga kopirati. 

''Moja životna filozofija je kao što ti je jedan dan loš, tako ti drugi dan može promijeniti život na bolje. Pozitivna sam osoba, duhovna, volim slušati glazbu, većinom sam neki rokerski tip. Čak sam pjevala i Ave Mariju u crkvi, želim se malo više posvetiti muzici. Pjevački uzori su mi Annie Lennox, Lady Gaga, ne treba kopirati nikoga, treba biti unikat'', rekla je. Otpjevala je drukčiju verziju pjesme 'Shallow' no članovima žirija to se nije svidjelo. Bilman joj je rekao kako mu je žao jer ima vedru osobnost, no da to nije za pjevanje. 

Foto: Nova TV

Prilično oštra bila je pjevačica Maja Šuput. "Helen, kako vam je ovo palo napamet? Volite pjevanje, shvaćam, ali volim i ja skijanje pa ne idem na natjecanje", izjavila je. No, Helen to nije pokolebalo. 

GALERIJA Pogledajte tko se sve natjecao u prošloj epizodi 'Supertalenta' 

1/23

"To je isto jedan izazov i ja sam sretna što sam došla ovdje, što sam pokazala ono što znam i mislim da moram još raditi na tome. Čovjek treba raditi na sebi dok je živ i biti pozitivan", komentirala je. 

VEZANI ČLANCI:

Posljednjom emisijom zaokruženi su audicijski nastupi jubilarne desete sezone Supertalenta. Nakon dvanaest nastupa žiri je imao težak zadatak – prisjetiti se svih nastupa te odlučiti tko ide u polufinale jer mjesta ima samo za najbolje od najboljih. Ova sezona je u mnogočemu bila drugačija – nikad viđeni talenti, neočekivani trenuci te povijesni događaji za pamćenje poput nevjerojatnih dodatnih zlatnih gumbova i direktnih poziva na audiciju.

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

Komentara 1

DE
Dex
22:51 20.11.2023.

haha nesmiješ komentirati ovu posvudušu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije