Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi pomoći

Maja Šuput opet pokazala da ima veliko srce: Spremni smo to poslati. Samo nam treba prava adresa

Foto: Instagram
1/14
28.01.2024.
u 16:19

Ovaj put odlučila je ponovno darovati Bloomovu odjeću, cipele i igrače, a pratitelje je zamolila da joj pomognu pronaći osobu kojoj je takva pomoć najviše potrebna.

Pjevačica Maja Šuput već je u nekoliko navrata pokazala svoje veliko srce darujući odjeću svog sina Blooma. Ovaj put odlučila je ponovno darovati Bloomovu odjeću, cipele i igrače, a pratitelje je zamolila da joj pomognu pronaći osobu kojoj je takva pomoć najviše potrebna.  - Početi novu godinu sa dobrim djelima naša je odluka. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali Bloomovu robicu, a znamo da ima netko kome treba . Spakirali smo punoooo robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišite ... - napisala je Šuput uz fotku na kojoj je sa sinčićem u automobilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Godine 2022. odlučila je stvari koje je njezin mezimac prerastao darovati jednoj bebi iz Ukrajine. Svoje je pratitelje oduševila snimkom na kojoj pakira odjeću za ukrajinsku bebu zajedno s Bloomom.

VEZANI ČLANCI:

- Odlučili smo se za jednu bebu iz Ukrajine, nalazi se u mjestu Grabovac kod Rakovice. Osobno sam kontaktirala načelnika, on će doći u Zagreb pokupiti robu za bebu. Stavit ćemo i neke igračkice, mislim da smo odabrali najbolje - rekla je Maja u snimci dok je s Bloomom pakirala stvari u torbu koju će predati načelniku.

- Beba ima šest mjeseci i nema apsolutno ništa sa sobom. Sad ćemo Bloom i ja spakirati svu robu da beba ima - dodala je pjevačica.

VIDEO Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila! Više ne upadam u te zamke!

Ključne riječi

Komentara 6

GM
gmižić
18:34 28.01.2024.

Ko je ova?

SU
SULUD
17:20 28.01.2024.

Evo imaš sedmeručlana obitel kod Križa izgorjela im je kuća neki dan. Šalji odjeću i uplati sto eura

Avatar rubinet
rubinet
21:41 28.01.2024.

Neka svi znaju kako želi pomoći .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije