Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PLITVICAMA

Maja Šuput objavila fotku iz kreveta i pokazala kako priča s bebom

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/8
28.01.2021.
u 09:35

Pjevačica je pokazala kako izgleda pogled s prozora kuće u kojoj boravi, ali i gladeći trbuh otkrila kako redovito priča s nerođenim sinom

Maja Šuput objavila je nekoliko jutarnjih videa iz kreveta, te tako fanovima otkrila kako se nalazi na Plitvicama. Pjevačica je pokazala kako izgleda pogled s prozora kuće u kojoj boravi, ali i gladeći trbuh otkrila kako redovito priča s nerođenim sinom.

- Kako mi razgovaramo od jutra, napisala je Maja. 

Foto: reuters

Podsjetimo, Maja i njen suprug Nenad Tatarinov u ožujku će dobiti sina, a kako je kazala za In Magazin, odlučili su se za strano ime.

- Strana imena. To čak i nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'“, objasnila je. 

Foto: reuters

Dotaknula se i svog odnosa sa suprugom te otkrila je li i kako je uključen u njezinu trudnoću. “Ne može mi biti na dispoziciji jer ništa ne tražim. Ništa nisam tražila jer nije bilo potrebe. Mislim da može zapaliti svijeću na Kamenitim vratima. Nikad nisam ni rekla da nešto trebam. Evo, sad mi je u zadnje vrijeme počeo vezati cipele jer ne mogu se više prebaciti tu dolje. Nadam se da ćemo sljedeći prilog snimiti doma pa da mi dođete u, kako se to kaže, babinje“, rekla je kroz smijeh trudnica.

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
Mary5
13:42 28.01.2021.

Ova je pukla 100%

HE
Herc79
13:25 28.01.2021.

Ovo nije ona u stvarnosti...nedaj ti bože srest je u krevetu,,

AS
atilla sb 1986
12:46 28.01.2021.

fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije