Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ideja za mame

Maja Šuput napravila je neke izmjene u svom domu: Bloom je oduševljen, a muž će pasti u nesvijest

Foto: Privatni album
1/7
07.06.2022.
u 19:40

Nemam kuću sa okućnicom, nemam stan u prizemlju s terasom, nemam baš neke opcije što s bebom po danu dok je vani vrelih 30 stupnjeva, a da beba bude zabavljena, napisala je Maja na Instagramu i otkrila je koje rješenje je smislila....

Osmisliti zanimaciju za klince u vrijeme kada je vani prevruće nije lagan posao, a Maja Šuput na Instagramu je otkrila kako je ona riješila taj problem i kako je terasu pretvorila u igraonicu za svog jednogodišnjeg sina Blooma. 

- Nemam kuću sa okućnicom, nemam stan u prizemlju s terasom, nemam baš neke opcije što s bebom po danu dok je vani vrelih 30 stupnjeva, a da beba bude zabavljena... Ali imam balkon doma i imam mega ideju !!!! Napravila sam i parkić i vrt i moram priznati da sam samoj sebi rekla Vi. Imamo podnice, trampolin, šator, tobogan , stol i stolice... Imamo sve i odmah smo se bacili u igru a ovo su rezultati ... Bloom je oduševljen, a muž će pasti u nesvijest jer sam namještaj s balkona prebacila u dnevnu - napisala je Maja u objavi na Instagramu uz koju su bile priključene i fotografije na kojima je pokazala kakvu je igraonicu napravila sinu na balkonu. Maleni Bloom je poput mame Maje i tate Nenada Tatarinova postao zaljubljenik u putovanja i pjevačica i njezin suprug često hvale Blooma kao zahvalnog putnika i iznimno dobru bebu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- To dijete nikad ne plače. On bi se samo igrao, stalno se smije. Postao je vrlo energičan i živahan. Voli sve ljude. Uopće mu nije problem i da je sto novih ljudi oko njega. Obožava se kupati, to nam je omiljen ritual. Na mater je. Voli biti na putu i u hotelu. Nigdje ne spava kao u hotelu. Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani - od ribe, mesa, poriluka - rekla je Maja nedavno u intervju za Story. Rekla je i kako je Nenad divan tata i zahvalna je što je normalna osoba koja je prihvatila da su vikendom, kada ona pjeva ili vodi program, on i Bloom prisiljeni biti sami.

- Ali imaju svoj muški princip, igraju se, klopaju, vesele se. Bloom nije zahtjevno dijete, super se provode kada me nema. Odu na tržnicu, u šetnju, Nenad ga uspava - ispričala je Maja rituale koje imaju tata i sin. 

VIDEO Meghan i Harry došli su u londonsku katedralu sv. Pavla u čast kraljičinog platinastog jubileja

 

Ključne riječi

Komentara 4

KL
Klavocin
21:08 07.06.2022.

Pa muž je trebao davno past u nesvijest, kakva je to vijest

RI
rikavac
23:22 07.06.2022.

o bože baci ciglu budi precizan ili Putine jedno navodeću pošalji na ovakve plastične štrace.

CA
cactus
22:41 07.06.2022.

bitno je da je dvogodišnjak oduševljen, to je jedino mjerilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije