Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglas za posao

Maja Šuput ima novi biznis, a traži i radnike! Evo koje sve uvjete trebate zadovoljiti

Foto: Instagram
1/5
03.08.2019.
u 11:06

Maja Šuput ne staje s novim poslovnim izazovima. U sklopu njezina brena 'Majushka' od sada je u ponudi i sladoled, a Maja sada traži i prodavače ledenog osvježenja u svojoj simpatičnoj kućici na kotačima.

Maja Šuput ne samo da zna što je show business, već dobro zna i što je biznis. Prošle godine pokrenula je vlastiti brend nazina 'Majushka'. U njemu su se prvotno našli simpatični mikrofoni, rokovnici, te šilterice, majice i natikače s zanimljivim natpisima. Nedugo nakon toga okušala se i u ugostiteljskim vodama pa je tako na zagrebačkom Adventu nudila Shuputashian Hot Dog, ali i razne slastice koje su oduševljavale njezine posjetitelje.

Nedostaje Maji ideja ni za ljetne dane pa tako odnevano pod okriljem svog brenda ima i sladoled koji će se prodavati u specijalno dizajniranoj kućici i bit će 'prateći' dio njezinih koncerata. Novitet je Šuput najavila na svom Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- S najvećim ponosom MAJUSHKA vam predstavlja najzabavniju, najslađu i jedinstvenu kućicu na kotačima - MAJUSHKA ON THE ROAD. Ona je putujući i prateći dio teama na mojim koncertima, ona je corner pozitivne vibre i gastro ludilo pogodno za SVE uzraste. Šareno, slatko, pjesnušavo i neodoljivo, a sve u brandu MAJUSHKE - poručila je Šuput. U kućici će se ekskluzivno naći i sladoled s Majinim potpisom mmmMajalicious soft ice cream prepun Oreo keksića u slasnoj, mekanoj vaniliji sa šarenim dodacima kojima će biti teško odoljeti.

Za prodaju sladoleda Maja traži i radnu snagu pa je tako na svom Instagram Storyju objavila i oglas za posao u kojem je navela i koje sve uvjete treba zadovoljiti budući prodavač.

- Dragi moji, Majushka traži nove članove tima za rad na road kućici. Potrebno je imati minimalno ugostiteljsko iskustvo, energiju i pozitivan stav te biti slobodan za momentalno uključenje u tim - naglasila je Šuput.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte i koje su najplaćenije zvijezde današnjice.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
11:22 03.08.2019.

Ja ak trebam radnike plaćam skupe oglase, ona dobija besplatno? Ili ipak ne sasvim besplatno...?

BA
Basmebriga
11:14 03.08.2019.

...a sladoled se zove plastikus fantastikus...

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
11:09 03.08.2019.

Dobro domovini ide kad su Šuker i Šuput brend.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije