Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGODNO DRUŽENJE

Maja Šuput i Nina Badrić sjele u krilo našem poznatom glumcu: 'Najcool lik ikad'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/7
30.06.2023.
u 11:50

- The party s mojom sexy Ninom i najcool tipom ikad Goranom Bogdanom!, napisala je Maja i otkrila kako ih je slikao pulski gradonačelnik.

Pjevačice Maja Šuput i Nina Badrić bile su gošće na jednom događaju na jadranskoj obali, a nakon toga su se družile s našim glumcem Goranom Bogdanom. 

Goran je sjedio za stolom, a Nina je sjela pokraj njega dok je  Maja sjela Nini u krilo. Pjevačice i glumac nasmijani su pozirali, a Maja je fotografiju objavila na Instagramu. 

- The party s mojom sexy Ninom i najcool tipom ikad Goranom Bogdanom!, napisala je Maja i otkrila kako ih je slikao pulski gradonačelnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

- Sliku je opalio, ni manje ni više, nego gradonačelnik Pule Filip Zoričić kojeg smo udavili da nije dobro slikao… Ali eto, nije ispalo loše, našalila se Šuput. 

VEZANI ČLANCI: 

"Ništa bez fotografa", dodala je Badrić u komentarima.

Bogdan je prije osam godina glumio u spotu Nine Badrić za pjesmu "DanD", a tada su neki srpski tabloidi pisali kako su glumac i pjevačica u vezi, no oni su to demantirali. 

Inače, Goran je već četiri godine u vezi s 11 godina mlađom beogradskom kolegicom Jovanom Stojiljković. Za njihovu vezu saznalo se kada ju je on iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere jedne njezine predstave u beogradskom kazalištu. Premda o svojoj vezi ne vole govoriti javno za medije, saznalo se kako su nakon godinu dana veze prekinuli a navodno su im presudile poslovne obaveze, odnosno nemogućnost češćeg viđanja. No, krajem 2021. ponovno su viđeni zajedno i od tada su nerazdvojni. 

VIDEO: Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić 

Komentara 5

Avatar votum
votum
12:38 30.06.2023.

Kao prvo, Maja je sjela Nini "u krilo" (glupog li izraza), a G.B. sjedi na stolici do... a kao drugo, .... ne želim karton...

KU
kuramela
17:38 30.06.2023.

Sjesti muškarcu u krilo je seksizam, pitajte Sarnavku.

PA
Pašić
12:10 30.06.2023.

Urnebesno! Kad se bapci uvale čovjeku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije