Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Maja Šuput zbog jednog je nastupa psovala i tražila zaštitare: 'Ovo je zastrašujuće i odvratno'

Foto: Nova TV
1/6
09.10.2023.
u 08:44

Žiriju se nije baš svidio taj nastup, a posebno je žestoko reagirala Šuput koju je Branko Buzov prestrašio uzvikom: "Lave, ustani, zapni, kreni!"

Četiri NE u epizodi ''Supertalenta'' koja se prikazivala na Novoj TV dobio je motivator Branko Buzov. Brankov nastup posebno je uzrujao i pjevačicu Maju Šuput koja je zbog njega opsovala, ali i tražila zaštitare. 

– Kad idem kroz grad, pitaju me lave jesi li ti –ustani, zapni, kreni? Kažem jesam, može li slika. Djetinjstvo je bilo odrastanje na svinjskoj masti, šećeru i kruhu, ne kao ovoj djeci danas. S moje strane ima mnogo boli, ima i suza. Prije tri godine izdao sam knjigu ''Pravilo broj 1'' – nikad ne odustaj, voli život koji živiš, živi život koji voliš. Nije bilo neke prodaje, nije bilo rezultata – izjavio je na pozornici Branko i dodao da ima tim ljudi koje priprema za novi svijet te da se voli družiti s uspješnim ljudima, a osim Elona Muska i Jeffa Bezosa u tu skupinu svrstao je i Maju Šuput te je za nju rekao da je borbena žena i lavica – kao i on. 

VEZANI ČLANCI: 

Žiriju se nije baš svidio taj nastup, a posebno je žestoko reagirala Šuput koju je prestrašio uzvikom: "Lave, ustani, zapni, kreni!"

– Kaj je ovo, ma nemojte me... Di je zaštitar?! – vikala je pjevačica, a pobjegla joj je i psovka.

– Kakvo je ovo ponašanje? – pitala je Maja, a kandidat joj je odgovorio da je ponašanje lavovsko. 

GALERIJA Liberty Barros natprosječno fleksibilnim pokretima i teatralnim nastupom šokirala žiri

1/30

– Kaj hoćete utjerati strah u mene? Nije fora, budalaštine su to, ovo nije smiješno, ovo je zastrašujuće i odvratno, prstom upirati u nekoga, ovo je propovijedanje, zahvalna sam da vas nikad više ne vidim – uzvratila mu je Maja. 

Branko nije prošao dalje, a Bilman mu je rekao da uživa u motiviranju onih koji mu vjeruju. Branko je za kraj još jednom viknuo: "Lave, ustani, zapni kreni", a na kraju svega dodao je pozdrav: "Ćao!" 

VIDEO Sandra Perković iznenadila svojim novim izdanjem, pratitelji joj poručili: 'Predobro ti stoji'

Komentara 6

RA
racman
11:57 09.10.2023.

Zaštitar nema šta tražit jer nije bilo fizičkog kontakta , trebala se žalit produkciji, ali Maja se prepoznala tip ju pogodio drito u glavu sva je u novcu, sramota da ga je opsovala pred cijelom HR, tip ju treba tužitt i tražit odštetu za uvreadu. Maja za mene je seljančica teška.

DA
dalmatimun
11:39 09.10.2023.

i ja bi to rekao za ovu njenu fotografiju

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:04 09.10.2023.

Maja je jedna obična materijalististčka sirovina. Izvana šminka unutra šuplje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije