Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23 godine od tragedije

Maja Lena Lopatny prisjetila se pokojne tete Ene Begović dirljivom objavom: 'Koliko samo nedostaješ'

Foto: instagram
1/7
15.08.2023.
u 11:19

Na današnji dan u stravičnoj prometnoj nesreći na otoku Braču život je izgubila velika hrvatska glumica Ena Begović

Prije točno 23 godine u stravičnoj prometnoj nesreći na otoku Braču preminula je hrvatska glumica Ena Begović. Sa samo četrdeset godina napustila je ovaj svijet i iza sebe ostavila neutješnu obitelj, ali i brojnu publiku koja je jednu od naših najvećih glumica naprosto obožavala. Svake godine na blagdan Velike Gospe svoje preminule tete prisjeti se i bivša televizijska voditeljica Maja Lena Lopatny (31) koja danas razvija vlastito poslovanje te je i ponosna vlasnica kuće za odmor u neposrednoj blizini Zagreba. Sa svojim pratiteljima u Instagram priči ovog je puta objavila fotografiju svoje nikad prežaljene tete Ene i dodala "Koliko samo nedostaješ".

Foto: instagram

Maja je oduvijek isticala koliko je bila povezana sa svojom tetom, a u nedavnom intervjuu koji je dala za naš Ekran Maja je govoreći o svojim dojmovima s putovanja u Rim istaknula da je upravo Ena Begović zaslužna za njezinu posebnu vezu s jednim od najljepših talijanskih gradova.

- Rim sam prvi put posjetila dok sam bila mlađa, budući da je moja pokojna teta Ena jedno vrijeme živjela u Rimu. Još otad me za Rim vežu prekrasne uspomene. Ovim putovanjem htjela sam se još jednom uvjeriti zašto me još kao malo dijete Rim toliko oduševio. I doista, Rim je muzej na otvorenom kojim gdje god prošećete zadivi vas svojom ljepotom – rekla nam je nedavno Maja Lena.

Maja je javnosti poznata i kao kći poznatih roditelja, glumice Mije Begović i preminulog vaterpolista Ronalda Lopatnyja.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije